Andreea Bălan, apariție provocatoare pe stradă! Ținuta ei a întors toate privirile

Publicat: 21 Mar. 2022, 14:32 Vedete

Andreea Bălan e fericită, pentru că profesional pare să-i meargă toate ca pe roate. Artista nu vrea să neglijeze prea mult nici partea personală, și chiar dacă nu s-a afișat cu vreun iubit încă, ea are grijă să se facă cel puțin remarcată. Iar cea mai recentă apariție cu siguranță nu poate fi trecută cu vederea!

Andreea Bălan are o viață socială extrem de plină, chiar dacă prin ea se perindă mai mult doar domnișoare care îi țin companie. Pentru că cine știe de unde sare iepurele, artista are grijă să se aranjeze și să se îmbrace astfel încât să nu treacă neobservată.

Cum s-a întâmplat recent, când acțiunea a avut loc în fața unui restaurant din buricul târgului. După câteva strategii puse la cale alături de o prietenă, Andreea Bălan a părăsit incinta și a defilat într-una dintre cele mai sexy ținute ale ei: o fustă neagră scurtă la care a accesorizat niște cizme lungi care i-au flatat silueta și au făcut-o extrem de provocatoare.

Mașina o aștepta lângă o bordură, iar jumătatea blondă a trupei Andre și-a luat rămas bun de la prietena ei. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Criticată de fani pentru că ar fi prea slabă

Artista în vârstă de 37 de ani a postat recent pe contul său de Instagram mai multe fotografii în care apare îmbrăcată într-o rochie roz, mulată. Pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi cu toc de un verde electrizant. Andreea a arătat foarte bine, însă cu toate acestea, a ținut să precizeze că mulți dintre fanii ei consideră că ar trebuie să se mai îngrașe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) 

Toți mi-ați scris să mă mai îngraș… Iată că v-am ascultat! Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții. Să aveți o duminică minunată”, a scris Andreea Bălan la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram.

Publicat: 21 Mar. 2022, 14:32 Vedete
Pe aceeași temă