Andreea Bălan, despre chinurile din copilărie: ”M-a bătut! Este exact ca tatăl lui”

Publicat: 08 Mar. 2020, 14:12 Vedete

Andreea Bălan a rupt tăcerea și a vorbit despre chinurile prin care a trecut în copilărie. De asemenea, artista a mai mărturisit la un moment dat că prin terapie a înțeles ce sentimente are și George Burcea, mai ales că actorul a avut o copilărie grea.

Încă din copilărie, Andreea Bălan s-a confruntat cu diferite probleme, mai ales când a venit vorba despre partea masculină din viața ei. Tatăl Andreei Bălan a avut mereu o atitudine mai dură, mai rece față de ea și care mereu o muștruluia când era mică.

Dar, totuși, experiențele acestea i-au deschis ochii Andreei Bălan care, ajunsă la maturitate, se confruntă tot în plan familial cu o problemă: George Burcea!

„Am încercat să vorbesc cu tata, dar este o chestie moștenită din generație în generație. El mă bătea, iar mult timp l-am blamat. Acum, în ultimii ani, l-am înțeles, pentru că așa făcea și tatăl lui și așa credea că este bine. Îi spuneam «de ce trebuia să mă bați în Casa de Cultură? De ce, tati?”, dar așa știa el, așa a fost educat”, a spus Andreea Bălan, potrivit Cancan.

Andreea Bălan face terapie! Ce spune vedeta despre relația ei cu George Burcea

“Eu înţeleg şi copilăria foarte mult, că fac şi terapie… traumele generate în copilărie… ale mele, ale tale, ale oricui. Adică înţeleg foarte mult şi am citit foarte mult. Şi tot timpul ne influenţează şi asta zic, eu am empatie şi înţeleg lucrurile astea şi, în ultimele trei luni, chiar am încercat să nu ajungem aici.

Da, e foarte greu, pentru că te gândeşti că nu mai ai familie pentru fetiţe şi nu mai ai repere. Degeaba mami şi tati stau separaţi şi ok, au grijă de copii, faptul că nu mai locuiesc împreună, fetiţele nu o vor vedea niciodată pe mami care se iubeşte cu tati şi atunci ele, mai târziu, în viaţă, nu vor învăţa iubirea faţă de partener şi vor avea dependenţe emoţionale faţă de bărbaţii cu care ele vor fi.

Adică, eu trebuie de acum înainte să am foarte mare grijă cum le educ şi cum le cresc şi el trebuie să fie prezent în viaţa lor pentru ca ele, mai târziu, să nu se agaţe de orice bărbat care apare în viaţa lor pentru că au avut carenţe în viaţa cu tatăl lor”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii “Răi da’ Buni” de la Antena Stars.

“Vorbeşti ca un psiholog care ai învăţat să fii pentru Andreea Bălan”, a reacţionat Mihai Morar.

“Da, pentru că, în funcţie de cum creşti şi cum eşti în familia ta, aşa vei fi mai departe, în viaţă, cu partenerii tăi şi cu viitoarea ta familie. Şi vei perpetua greşelile părinţilor tăi. Şi de aceea eu am luptat foarte mult. Nu vreau să fie ca familia mea şi nici ca a ta… el a fost părăsit”, a mai spus ea, conform Cancan.

Publicat: 08 Mar. 2020, 14:12 Vedete
Pe aceeași temă