Andreea Bălan face terapie! Care este cel mai negru scenariu

Publicat: 07 Mar. 2020, 14:46 Vedete

Despărțirea Andreei Bălan de George Burcea a fost una destul de dureroasă, având în vedere circumstanțele în care se află cele două vedete. Artista a ajuns chiar să facă terapie și a vorbit și despre cel mai negru scenariu.

Ajunsă la vârsta de 35 de ani, Andreea Bălan se confruntă cu o problemă destul de mare în viața ei, și anume faptul că mariajul ei se află cu un picior în groapă. Acum, celebra cântăreață, pentru a trece mai ușor peste despărțirea de George Burcea, merge la terapeut.

În emisiunea lui Mihai Morar de pe Antena Stars, Andreea Bălan a mărturisit care este cel mai sumbru scenariu. Ea a mărturisit că nu își dorește ca fiicele ei să nu aibă dependențe empționale față de viitorii lor parteneri pe care îi vor avea.

Andreea Bălan face terapie! Ce spune vedeta despre relația ei cu George Burcea

“Eu înţeleg şi copilăria foarte mult, că fac şi terapie… traumele generate în copilărie… ale mele, ale tale, ale oricui. Adică înţeleg foarte mult şi am citit foarte mult. Şi tot timpul ne influenţează şi asta zic, eu am empatie şi înţeleg lucrurile astea şi, în ultimele trei luni, chiar am încercat să nu ajungem aici.

Da, e foarte greu, pentru că te gândeşti că nu mai ai familie pentru fetiţe şi nu mai ai repere. Degeaba mami şi tati stau separaţi şi ok, au grijă de copii, faptul că nu mai locuiesc împreună, fetiţele nu o vor vedea niciodată pe mami care se iubeşte cu tati şi atunci ele, mai târziu, în viaţă, nu vor învăţa iubirea faţă de partener şi vor avea dependenţe emoţionale faţă de bărbaţii cu care ele vor fi.

Adică, eu trebuie de acum înainte să am foarte mare grijă cum le educ şi cum le cresc şi el trebuie să fie prezent în viaţa lor pentru ca ele, mai târziu, să nu se agaţe de orice bărbat care apare în viaţa lor pentru că au avut carenţe în viaţa cu tatăl lor”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii “Răi da’ Buni” de la Antena Stars.

“Vorbeşti ca un psiholog care ai învăţat să fii pentru Andreea Bălan”, a reacţionat Mihai Morar.

“Da, pentru că, în funcţie de cum creşti şi cum eşti în familia ta, aşa vei fi mai departe, în viaţă, cu partenerii tăi şi cu viitoarea ta familie. Şi vei perpetua greşelile părinţilor tăi. Şi de aceea eu am luptat foarte mult. Nu vreau să fie ca familia mea şi nici ca a ta… el a fost părăsit”, a mai spus ea, conform Cancan.

Publicat: 07 Mar. 2020, 14:46 Vedete
Pe aceeași temă