Andreea Bălan a plecat în India pentru un bărbat: „Sunt fericită că am venit până aici să îl cunosc”

Publicat: 08 ian. 2023, 12:18 Autor: Camelia Vedete

Andreea Bălan a plecat în India pentru un bărbat. Artista spune că este extrem de fericită că a mers acolo pentru a-l cunoaște personal.

Andreea Bălan și-a luat fanii prin surprindere cu ultimele postări de pe rețelele de socializare. Cântăreața a plecat în Isha Yoga, Tamil Nadu, India pentru a-l întâlni pe Jaggi Vasudev, cunoscut de întreaga planetă sub numele de Sadhguru.

Andreea Bălan a plecat în India pentru un bărbat

„Atunci când ești lângă Sadhguru simți pace, liniște si simți că ceva în tine se schimbă. E o bucurie să îl asculți și să înveți de la el (e foarte funny).

Sunt fericită că am venit până aici să îl cunosc, să fac un selfie și să-i adresez o întrebare existențială și mai ales, să-i mulțumesc pentru toate învățăturile pe care le oferă omenirii”, a spus vedeta pe Instagram.

Cine este Sadhguru

Jagadish Vasudev, cunoscut sub numele de Sadhguru, este un indian de 65 de ani care predă yoga de decenii și a creat Fundația Isha din Coimbatore, India, unde a fost și Andreea Bălan. Centrul său are rolul de a desfășura activități educaționale și spirituale.

Sadhguru este și autorul bestseller -ului New York Times „Inner Engineering: A Yogi’s Guide to Joy” și „Karma: A Yogi’s Guide to Crafting Your Destiny”, cărți prin care a inspirat milioane de oameni din întreaga lume.

Andreea Bălan, părăsită și cu banii luați! Cine e bărbatul care i-a furat 90.000 de euro

Cine e bărbatul care i-a furat 90.000 de euro. Andreea Bălan a fost lăsată cu ochii în soare, după ce a investit 90.000 de euro pentru un apartament. Se pare că, dezvoltatorul a fugit cu banii.

Andreea Bălan a făcut o invesiție mare în urmă cu câțiva ani. Vedeta voia să își cumpere un apartament într-un complex rezidențial din București. Astfel, artista a pus la bătaie toți banii câștigați din emisiuni cu gândul că îți va lua propria casă luxoasă.

„Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii „Dansez pentru tine”, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo”, a declarat Andreea Bălan, pentru observatornews.ro

Andreea Bălan voia un apartament la etajul 11 al blocului. Vedeta a tot așteptat ca locuința să fie gata, însă atunci numai scheletul a fost ridicat. Ea a mărturisit că a făcut chiar și un proces în acest sens.

„Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un proces. (…) Dacă tu ai bani, îţi luăm ţie banii. Și a trebuit să mai fac eu un alt proces cu fiscul din Ploieşti şi între timp celelalte firme să-si plătească cota lor”, a adăugat vedeta.

Publicat: 08 ian. 2023, 12:18 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă