Andreea Antonescu, în rochie de mireasă! Toți ochii au picat în decolteul ei

Publicat: 18 nov. 2019, 15:53 Autor: Maria Apostol News 3

Într-un cadru pitoresc de munte, la Valea Doftanei, jumătatea trupei Andre a strălucit în zece rochii de mireasă într-un pictorial pentru revista Ghidul Miresei. 

Publicația va fi lansată în cadrul celui mai mare târg de nunți  ce va avea loc înperioada 22- 24 noiembrie la Romexpo, acolo unde Andreea Antonescu va defila înrochie de mireasă în cadul unei prezentări de modă.

Știu că dintotdeauna, orice fetiță se visează mireasă! Eu am fost puțin altfel…Poate și datorită faptului că am muncit foarte mult de mică și măvisam doar artistă! Nu m-am imaginat vreodată mireasă, nu mi-am visat vreodată rochia, poate acesta este și motivul pentru care nu am făcut vreodată nunta…dar, cu toate astea, am trăit din plin fiecare secundă al shooting-ului pentru Ghidul Miresei…iar ce nu-mi place să recunosc, dar trebuie să o fac, este căparcă…mi -a schimbat puțin ideea de a fi mireasă…„, a declarat AndreeaAntonescu.

Într-un cadru pitoresc de munte, la Valea Doftanei,jumătatea trupei Andre a strălucit în zece rochii de mireasă într-un pictorialpentru revista Ghidul Miresei. Publicația va fi lansată în cadrul celui maimare târg de nunți  ce va avea loc înperioada 22- 24 noiembrie la Romexpo, acolo unde Andreea Antonescu va defila înrochie de mireasă în cadul unei prezentări de modă.

Publicat: 18 nov. 2019, 15:53 Autor: Maria Apostol News 3
Pe aceeași temă