Andreea Antonescu, față în față cu George Burcea: ”S-au despărțit strict pe probleme de droguri”

Publicat: 30 Sep. 2020, 10:17 Vedete

Recent, Andreea Antonescu s-a alăturat celorlalți concurenți din ”Ferma”, de la Pro Tv, și a dat ochi în ochi cu George Burcea, fostul soț al colegei sale de trupă.

Artista a făcut câteva precizări despre adevăratul motiv pentru care George Burcea și Andreea Bălan s-au separat. La scurt timp după intrarea în competiția ”Ferma” de la postul Pro Tv, Andreea Antonescu a susținut că despărțirea a intervenit strict pe probleme de droguri, arată Cancan.

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a declarat Andreea Antonescu, la scurt timp după ce a ajuns în Fermă.

Ce spune George Burcea despre despărțirea de Andreea Bălan

George Burcea a hotărât să pună capăt tuturor speculațiilor care au apărut în presă în ultimul timp despre el și fosta lui parteneră. Astfel, actorul a dezvăluit care au fost adevăratele motive care au dus la despărțirea dintre ei.

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. 

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a declarat George Burcea pentru OK Magazine.

Publicat: 30 Sep. 2020, 10:17 Vedete
Pe aceeași temă