Andreea Antonescu are din nou probleme cu poliția după ”scandalul 112”. Ce a făcut de această dată vedeta

Publicat: 23 Feb. 2020, 13:59 Vedete

Andreea Antonescu a primit o amendă usturătoare pentru că a apelat autorităţile, deşi nu avea o urgenţă. Vedeta a mințit și a spus că este sechestrată de iubitul ei, într-un apartament din Iași, iar acum mai trebuie să plătească pentru încă o faptă.

Cântăreața a ajuns să fie din nou în atenția poliției după ce a a fost prinsă, în aceeași seară, că ar fi ciruclar ilegal pe șoselele din România. Andreea s-a urcat la volanul mașinii fără să aibă asupra sa permisul de conducere, fără de care legea te sancționează grav.

„Andreea a spus polițiștilor că a ajuns în noaptea aceea la Iași cu propria mașină. Apoi a revenit asupra declarației, atunci când a realizat că și-ar putea crea probleme imense, pentru că are permisul suspendat de la sfârșitul lunii ianuarie, pentru viteză excesivă. I-a sărit în apărare iubitul, care a declarat că el ar fi adus-o cu mașina. Se fac cercetări și există posibilitatea să se aleagă cu un dosar penal pentru conducere fără permis“, a declarat un apropiat al artistei, pentru Impact.ro.

„Traian i-a reproșat că se poartă ca o puștoaică îndrăgostită”

Problemele par să nu se mai termine pentru Andreea Antonescu. Se pare că familia din România l-a anunţat pe fostul soţ al vedetei de lucrurile pe care le-a făcut artista în ultima vreme. Bărbatul i-a reproşat fostei sale partenere faptul că dă dovadă de iresponsabilitate.

„Traian i-a reproșat că se poartă ca o puștoaică îndrăgostită, nu ca o femeie matură, ca o mama. I-a reproșat că nu este în regulă ca în cursul săptămânii, când fiica lor are școală, ea să plece în alte orașe după iubit. Ca dă dovadă de iresponsabilitate și că vine în țară să discute. Nu se dovedește că Andreea era beată aseară, Traian se gândește să ceară custodia fiicei lui”, au declarat surse din anturajul omului de afaceri, pentru Impact.ro.

Andreea Antonescu, primele declaraţii după apelul la 112

„V-aș da bună dimineața, dar am făcut-o deja în jurul orei 7 cu un story, care probabil relata așa, dacă puteați citi printre rânduri, că nu am fost deloc sechestrată. Aseară am trecut printr-o experiență stranie. Ideea e în felul următor: nu am fost sechestrată. Aseară eram acasă cu Ștefan Manolache, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri. Au venit cu copii în vizită.

Ștefan a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Ștefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat și au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă”, a spus Andreea Antonescu, potrivit VIVA!

Publicat: 23 Feb. 2020, 13:59 Vedete
Pe aceeași temă