Andreea Antonescu a spus adevărul despre sarcină: ”Și pe mine m-a luat prin surprindere”

Publicat: 06 Jan. 2020, 08:21 Vedete

Andreea Antonescu a mărturisit după sărbătorile de iarnă ce accident a avut iubitul ei, dar și a și lămurit o situație care a creat, practic, un ”fake news”: este sau nu gravidă artista?

Andreea Antonescu este una dintre cele mai respectate figuri artistice din țara noastră. Ea se simte bine în relația pe care o are cu iubitul ei, Ștefan Manolache, mai ales când este alături de fiica ei.

În ultima perioadă s-a tot ”auzit„ că artista ar fi gravidă. Dar care să fie, oare, adevărul?

”Și pe mine m-a luat prin surprindere această sarcină. Adică, la fel ca și alții, am aflat din presă că sunt însărcinată, dar, ce pot să spun, mă bucură. Accept și felicitările, nu e problemă, dar, ceea ce pot să spun cu siguranță, le primesc degeaba, nu se pune problema că aș fi însărcinată. Este un exemplu de fake-news, așa cum au mai fost cu privire la despărțirea mea de Ștefan sau… altele”, a spus Andreea pentru Wowbiz.

Andreea Antonescu a vorbit și despre accidentarea lui Ștefan Manolache pe pârtie: ”Nu pot să spun cât de tare m-am speriat. Adică, am văzut cum l-a lovit placa pe care, din ceea ce am înțeles, a scăpat-o o fetiță mai sus, pe pârtie. Dar a venit cu așa o viteză că nici nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Ștefan are dureri serioase, nu se prea plânge el, dar accidentarea se putea termina mult mai grav decât s-a întâmplat. Medicii i-au spus lui Ștefan că va avea dureri câteva săptămâni în zona în care a fost lovit, poate chiar și luni. Placa, destul de grea, a venit cu viteză foarte mare și, dacă îl lovea în cap se putea petrece o tragedie”.

Astfel că, bărbatul a ajuns la spital.

„Am hotărât să urcăm pe munte să o învăț pe Bambolina (n.r. – Andreea Antonescu) să schieze. (…) Eu aici am învățat să schiez, vin aici de vreo 20 și ceva de ani la schi în mod frecvent. Știu pârtia foarte bine, nu am nicio problem, știu regulile, nu ar fi fost niciun motiv să ne îngrijorăm. La un moment dat, pe la jumătatea pârtiei, am decis să ne oprim să facem niște fotografii pentru că era un peisaj foarte mișto și, cum în foarte puține locuri din țară este zăpadă, am zis că merită. Totul bine și frumos, am băut o gură de apă, un vin fiert, am mai râs. În mod normal nu trebuie să staționezi pe pârtie, decât în marginea acesteia. Asta am făcut și noi, ne-am pus într-un colț și ne-am pus pe fotografii. Nu se gândea nimeni că se va termina ziua atât de repede și atât de nașpa”, a povestit Ștefan Manolache, iubitul Andreei Antonescu, pe pagina lui de Instagram.

Publicat: 06 Jan. 2020, 08:21 Vedete
Pe aceeași temă