Adevărul despre accidentul în care a murit Cornel Galeș! Ce s-ar fi văzut pe camerele video

Publicat: 28 Dec. 2019, 08:58 Vedete

Răsturnare de situație? Ce s-ar fi văzut pe camerele de luat vederi în ziua în care Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină.

După ce fostul soț al Ilenei Ciuculete a murit și el, mai multe controverse au apărut în acest caz.

Un apropiat al lui Cornel Galeș a vorbit despre momentul accidentului în care bărbatul și-a pierdut viața. El nu s-ar fi aflat la volan în momentul impactului. În ziua în care a murit, el petrecuse alături de un prieten care își serba ziua de naștere.

„În primul rând, vreau să spun că şi eu am fost şocat de veste când m-au sunat toţi ştiind că sunt un prieten apropiat de-ai lui şi nici acum nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. El era în maşină cu un prieten de-ai lui, Sorin. Toată lumea zice că el ar fi condus, dar Viviana mi-a spus că nu ar fi condus Cornel, după imaginile de pe camerele de luat vederi”, a declarat Silviu Lepădat, scrie RTV.

”Am auzit, nu pot să bag mâna în foc, dar am auzit că nu era, de fapt, el la volan. Așa am înțeles, cică ar exista înregistrări din momentul accidentului și cică ar fi fost altcineva la volan care nu ar fi avut nici carnet. Ceea ce ar fi foarte grav… Dar, repet, sunt informații pe care le primesc și eu, nu sunt 100%. Oricum, este o anchetă a polițiștilor spanioli, sper să aflăm cât mai repede ce s-a întâmplat acolo, cu adevărat”, a spus şi Doina Belu nașa de cununie a lui Cornel Galeș.

Publicat: 28 Dec. 2019, 08:58 Vedete
Pe aceeași temă