Andreea Antonescu a acceptat cereera în căsătorie, însă de rușine: „Mi-a fost rușine să zic nu”

Publicat: 22 Nov. 2019, 09:49 Vedete
Andreea Antonescu a acceptat cereera în căsătorie, însă de rușine: „Mi-a fost rușine să zic nu”

Chiar dacă și-a anunțat divorțul în urmă cu câteva luni, nici până acum nu s-a pronunțat oficial.

În pofida acestui lucru, deja trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un alt bărbat, fiind vorba despre Ștefan Manolache, reporter special al Antenei.

Cântăreața a fost invitată în platoul unei emisiuni TV, unde a povestit cum a acceptat să se căsătorească din rușine față de Traian. Soțul Andreei Antonescu a pus la cale un plan elaborat pentru a o cere de soție.

În cele din urmă s-a căsătorit cu Traian Spak, însă nu a purtat rochie de mireasă și nici nu a avut inel de logodnă. Și a explicat de ce s-a întâmpla așa.

„Nu-ți poți imagina de câte ori am zis nu în viața mea. Când am fost cerută de ultima persoană mi-a fost rușine să zic nu. Mai erau niște prieteni prin jur și nu am putut să fiu rea. Am zis DA și a fost singura dată.

I-am dat inelul înapoi și i-am zis că nu mă reprezintă. M-am măritat fără rochie și fără inel. Acesta a fost adevărul. M-a cerut la Disneyland, locul care îmi plăcea mie cel mai mult de pe fața Pământului, inelul era exact în prăjitura mea preferată. Era totuși un cadru…

Andreea Antonescu, adevărul despre relația cu Ștefan Manolache: „Relația noastră este una de..”

Am admirat lucrurile astea. Le-am admirat pentru câțiva ani. Am fost recunoscătoare. Au mai trecut câteva luni până să-i spun. Să rezumăm totul… n-a fost să fie”, a declarat Andreea Antonescu la Teo Show, potrivit Viva!

Publicat: 22 Nov. 2019, 09:49 Vedete
Pe aceeași temă