Andra și Raluka, război total din cauza unui bărbat! Care dintre ele l-a furat celeilalte

Publicat: 05 dec. 2022, 13:38 Autor: Camelia Vedete

Andra și Raluka, război total din cauza unui bărbat! Andra Măruță și Raluka fac parte dintre artistele de top din România. Niciuna nu mai are nevoie de prezentare. CANCAN.RO a aflat, însă, că acestea nu se suportă sub nicio formă. Pentru că la mijloc este un bărbat!

Balkanic este un proiect de echipă, cu care Raluka este în colaborare de mai bine de trei ani. În această perioadă au avut mai multe concerte și evenimente în aproape toată țara. Banii au curs gârlă! A venit, însă, momentul în care Raluka a fost invitată să susțină o reprezentație la o nuntă. Doar că nu avea chitarist. Și a apelat, logic, la Ștefan Postoronca.

Bătaie de chitarisul de la Balkanic

Chitaristul a acceptat, însă i-a precizat că, în aceeași zi, trebuie să fie prezent la un eveniment cu Andra, altă artistă cu care cei de la Balkanic colaborează. Soția lui Cătălin Măruță a aflat, însă, de “combinație” și s-ar fi simțit jignită. Potrivit surselor CANCAN.RO, Andra ar fi luat foc și i-a dat decisiva rivalei. L-ar fi ținut pe Ștefan Postoronca peste program, doar pentru ca acesta să nu meargă la nunta unde trebuia să cânte Raluka. Mai mult, aceasta i-ar fi reproșat artistului faptul că vrea să o ”traducă” profesional cu Raluka. Invidia e mare, ce să faci? Andra nu a uitat că artiștii de la Balkanic au apelat mai mult la Raluka!

Andra și Raluka, război total din cauza unui bărbat!

Rămasă fără Ștefan Postoronca, Raluka a găsit rapid soluția. Unde a avut nevoie de chitară, a apelat la laptop 😊. Asta, da, idee! În tot acest timp, credem noi, Andra și-a frecat mâinile de bucurie pentru lovitura pe care i-a dat-o rivalei tradiționale, Raluka. Andra are, pentru moment, 1-0. Cu siguranță, Raluka va forța remiza în perioada următoare.

Raluka, iubit cu 22 de ani mai mare și plin de bani!

Raluka se iubește cu un afacerist evreu putred de bogat! Mai în vârstă decât ea, cei drept. Căci el are 55 de ani. Și ea 33. Cei doi s-ar fi cunoscut chiar într-unul dintre resorturile de lux pe care bărbatul le deține în Mexic. Și cu toate că are o relație cu Raluka, își întreține, în continuare, fosta soție, dar și cei patru copii. CANCAN.RO are toate detaliile exclusive și explozive! 

Alexandra Raluca Nistor sau Raluka, așa cum este cunoscută în showbiz-ul autohton, se iubește de o bucată de vreme cu un afacerist evreu care locuiește în Mexic. Sursele CANCAN.RO susțin că acolo s-ar fi și cunoscut. Căci Raluka a mers în vacanță și a ales să-și petreacă timpul într-un resort de lux din Mexic. Chiar unul care este deținut de Guy Kouris – iubitul său actual. Și s-a potrivit la fix.

S-au văzut, s-au plăcut și într-un final s-au îndrăgostit. Nebunește. Căci Raluka ar avea planuri mari de viitor cu partenerul său. Cel puțin ea asta le spune apropiaților săi. Cu toate că nu se afișează cu Guy Kouris deloc în spațiul public.

Nu au poze împreună. Ba mai mult, el nu are pe pagina sa de Instagram nici măcar poze care să-l înfățișeze singur. Practic… discreție maximă. Dar măcar își urmăresc activitatea reciproc. Aveți dovada mai jos. Vezi continuarea pe CANCAN.RO.

Publicat: 05 dec. 2022, 13:38 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă