Andra și Cătălin Măruță trăiesc într-o vilă de lux! Imagini rare din casa vedetelor

Publicat: 14 sept. 2023, 08:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Au reușit să își clădească o relație fericită bazată pe încredere și iubire cu multă răbdare. Pe lângă dragostea pe care și-o poartă, vedetele stau bine și la capitolul financiar. Cuplul deține o vilă de lux în București, iar recent au publicat câteva imagini din interior.

Andra are o carieră de succes în industria muzicală, iar soțul ei în lumea televiziunii. Astfel, de-a lungul timpului, cei doi au reușit să strângă o avere considerabilă. Vedetele trăiesc o viață de lux, fără griji și lipsuri, iar asta doar datorită muncii lor. Cei doi au reușit să își cumpere și o casă impunătoare în care au parte de tot confortul.

Deși viața lor a fost expusă datorită celebrității, Andra și Cătălin Măruță și-au dorit mereu să trăiască discret. Nu le-au arătat foarte des celor care îi urmăresc momente din intimitatea lor, însă lucrurile s-au schimbat recent. Într-un vlog publicat recent pe Youtube, cu ocazia zilei de naștere a solistei, Andra le-a permis internauților să intre în liva sa de lux pentru câteva minute. Bineînțeles totul s-a întâmplat virtual.

După cum se poate vedea în imagini, locuința vedetei se bucură de un living foarte modern și mare, dar și de o curte impresionantă, extrem de îngrijită, cu o piscină exterioară.

Andra și Cătălin Măruță, avere

În cadrul unui interviu mai vechi, prezentatorul de la ProTV vorbea despre averea pe care a reușit să o strângă alături de soția lui. Deși mulți tineri se bucură de ajutorul financiar al părinților, Măruță povestea că ei au reușit să agonisească doar pe cont propriu. Au muncit încă din adolescență pentru a-și putea permite în prezent orice moft.

„Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți, să știi. Unii poate au primit de la părinți ajutor ca să înceapă cu dreptul, ceea ce este, desigur, minunat: să îți dăruiască o casă, o mașină, să te ajute să găsești un loc de muncă. Dar noi am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau. Apreciem cu atât mai mult ce avem astăzi când știm ce greu am construit, dar și ce ușor am putea pierde totul”, a spus Cătălin Măruță în trecut pentru viva.

Publicat: 14 sept. 2023, 08:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×