Andra nu poate divorța de Cătălin Măruță! Motivul este unul ireal + Totul a plecat de la bani

Publicat: 17 iun. 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Andra și Cătălin Măruță nu pot divorța nici dacă ar vrea. Cei doi au împreună o avere considerabilă, iar împărțirea ei în mod egal ar fi o adevărată bătaie de cap.

Potrivit unei declarații de avere pentru anul 2022, depusă în 2023, Andra și Cătălin Măruță au, la comun, nu mai puțin de 4 firme. Este vorba despre: Andra Records, Ocean Music, Studio 78 şi Plan B Music. În anul amintit, companiile au avut o cifră de afaceri netă de 15,6 milioane de lei, mai mult decât dublu față de anul precedent.

Sunt legați de 7 firme împreună

Andra Records este o societate care are ca specific de activitate realizarea înregistrărilor auto și activități de editare muzicală. Ambii soți au părți egale în cadrul afacerii cu un singur angajat. Ocean Music, pe de altă parte, este 80% a soțului și doar 20% a soției. Persoana juridică asigură activități artistice pentru diferiți clienți. Studio 78 este un caz și mai aparte. Prezentatorul TV are 90%, iar cântăreața, doar 10%. Firma cu un singur salariat asigură servicii de producție video/cinematografică, programe de televiziune.

Andra nu poate divorța de Cătălin Măruță! Motivul este unul ireal + Totul a plecat de la bani

Pentru a echilibra balanța, Plan B Music este 80%, în acte, la Andra și doar 20% la Cătălin Măruță. Firma cu un singur salariat oferă servicii de interpretare artistică. Bonus: în anul 2023, au mai făcut 3 firme noi: Oscar House, Avocado Music şi Lion 23 Film, scrie CANCAN.RO.

foto: social media

Publicat: 17 iun. 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×