Andra, momente grele! Artista a început să plângă pe scenă după ce a aflat că mama ei este grav bolnavă

Publicat: 17 Jan. 2020, 09:05 Vedete

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Are o carieră de succes și o familie frumoasa, însă puțini sunt cei care știu că viața artistei nu a fost întotdeauna roz. Nu multă lume ştie că artista a trecut printr-o dramă imensă, în urmă cu mai mulţi ani. 

Andra are o relație specială cu părinții ei, iar iubirea pe care le-o poartă este necondiționată. În urmă cu mai mulți ani, mama artistei avut o problemă gravă de sănătate şi a fost nevoie să fie operată. Această veste a dărâmat-o la propriu pe cântăreța care a suferit enorm.

Se pare că, cel mai greu moment a fost însă atunci când, deşi mama ei era internată, Andra a trebuit să meargă alături de fratele ei, Săndel, într-o emisiune tv, pentru a-şi promova o melodie de pe noul album. Cei doi au onorat invitația, doar că în momentul în care a început să cânte, Andra nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a început să plângă.

Ulterior, Andra a povestit că acelea au fost unele dintre cele mai grele clipe din viaţa sa, dar că, din fericire, totul s-a încheiat cu bine pentru mama ei.

‘Am avut la un moment dat nişte probleme cu mama, de sănătate, şi eram în Bucureşti. Ne-am dus într-o dimineaţă la spital şi i-au spus medicii că trebuie să o opereze. I-am sunat atunci pe fraţii mei şi la ora 1-2 au fost în Bucureşti. Am simţit în acel moment că pot să împart greutăţile cu cineva şi că nu sunt singură. Ţin mine că în ziua în care a operat-o pe mama avem o emisiune cu fratele meu, lansasem albumul „Lucru mare-i omenia”. Cântam o melodie, „Drumul vieţii ne desparte” şi spun sincer am izbucnit în plâns. Fratele meu, care este un sensibil, a plâns şi el. Şi acum îmi vine să plâng pentru că retrăiesc momentele alea, cât de greu ne-a fost. Dar faptul că am fost împreună ne-a ajutat”, a declarat Andra la un post tv, la acea vreme.

Publicat: 17 Jan. 2020, 09:05 Vedete
Pe aceeași temă