Andra, în lacrimi lângă patul lui Cătălin Măruță: „Vreau să fiu eu operată în locul tău…”

Publicat: 13 ian. 2023, 13:14 Autor: Camelia Vedete

Andra, în lacrimi lângă patul lui Cătălin Măruță. Cătălin Măruță trece prin mari emoții azi! Prezentatorul TV se operează la ora 11 la genunchi, de ligamente încrucișate. Iar familia și prietenii îi sunt alături!

Măruță se ține de story-uri pe Instagram, în dimineața dinaintea intervenției chirurgicale pentru a-și informa fanii și urmăritorii cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui și mai precis azi. Pentru că a mărturisit că se teme cu adevărat de operația la care va fi supus.

Andra, în lacrimi lângă patul lui Cătălin Măruță

Cu ochii în lacrimi, Andra i-a mărturisit soțului său că se teme pentru el și că și-ar dori să fie ea operată în locul lui.

„Ce faci, iubire? Te-ai îmbrăcat, ți-ai luat costumul de asistentă? Ai emoții? Nu cred? Pe bune?”, a spus Măruță.

„Ce să fac, te mângâi! Știi cum simți tu când mă duc la operație și ai vrea să fii tu în locul meu. Asta simt eu acum”, i-a răspuns Andra cu lacrimi în ochi.

Ea este iubita”, a încheiat Măruță.

Andra a publicat și un mesaj pe Instagram, alături de o fotografie cu ea și soțul ei, în care și-a declarat întreaga ei susținere. „De 16 ani împreună, de 15 ani căsătoriți. Întotdeauna împreună. Trecem prin toate ținându-ne de mână!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Adela Popescu îi va ține locul “La Măruță”

Din cauza problemelor de sănătate, Cătălin Măruță a anunțat că va lipsi câteva zile de la emisiunea pe care o prezintă în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la PRO TV. Adela Popescu este cea care va modera începând de azi show-ul „La Măruță”, probabil pentru vreo 10 zile de acum încolo.

Marți, 10 ianuarie, în timpul emisiunii, Cătălin Măruță i-a anunțat pe telespectatorii săi că nu va mai fi LIVE pentru o perioadă, din cauza unei intervenții pe care o va avea zilele acestea.

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucăm cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță.

Prin urmare, începând de azi, 12 ianuarie, Adela Popescu, vecina, colega și prietena vedetei TV, va prezenta emisiunea „La Măruță”.

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, „La Măruță”, a declarat Adela Popescu.

Publicat: 13 ian. 2023, 13:14 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×