Cum arată Cătălin Măruță înainte de operația la genunchi! Andra nu l-a lăsat singur! Ce vedetă îi ține locul la emisiune!

Publicat: 12 ian. 2023, 12:05 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cum arată Cătălin Măruță înainte de operația la genunchi! Cătălin Măruță trece prin mari emoții azi! Prezentatorul TV se operează la ora 11 la genunchi, de ligamente încrucișate. Iar familia și prietenii îi sunt alături!

Măruță se ține de story-uri pe Instagram, în dimineața dinaintea intervenției chirurgicale pentru a-și informa fanii și urmăritorii cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui și mai precis azi. Pentru că a mărturisit că se teme cu adevărat de operația la care va fi supus.

Cum arată Cătălin Măruță înainte de operația la genunchi!

“Copiii au ajuns la școală, totul e în regulă! Eu sunt în cancelarie dar nu am putut să vin singur pentru că pur și simplu, dacă asta îmi doream, ea nu m-a lăsat să vin singur. Am insistat să vin singur și de câteva zile e discuția asta!”, a povestit Măruță pe InstaStory. Apoi s-a așezat frumos lângă Andra, soția sa, care i-a dat imediat replica, în spirit de glumă și cu zâmbetul pe buze, vizibil îndrăgostită de jumătatea ei.

“Păi cum să te las? Dar care nevasta și-ar fi lăsa bărbatul să meargă așa? Ce, vii la discotecă, ești în junglă? Și dacă era starea de urgență și nu aveam voie, stăteam în mășină! Plăteam parcarea o grămadă!”, l-a completat râzând, Andra. Iar Măruță a mai adăugat un “Te iubesc!”. Acestea fiind zise, după starea de spirit a vedetei ProTV, acesta va intra în sala de operații cu zâmbetul pe buze.

Adela Popescu îi va ține locul “La Măruță”

Din cauza problemelor de sănătate, Cătălin Măruță a anunțat că va lipsi câteva zile de la emisiunea pe care o prezintă în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la PRO TV. Adela Popescu este cea care va modera începând de azi show-ul „La Măruță”, probabil pentru vreo 10 zile de acum încolo.

Marți, 10 ianuarie, în timpul emisiunii, Cătălin Măruță i-a anunțat pe telespectatorii săi că nu va mai fi LIVE pentru o perioadă, din cauza unei intervenții pe care o va avea zilele acestea.

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucăm cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță.

Prin urmare, începând de azi, 12 ianuarie, Adela Popescu, vecina, colega și prietena vedetei TV, va prezenta emisiunea „La Măruță”.

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, „La Măruță”, a declarat Adela Popescu.

Publicat: 12 ian. 2023, 12:05 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă