Andra a împlinit 35 de ani și 13 ani de căsnicie cu Măruță. Cum a început povestea lor de dragoste

Publicat: 23 aug. 2021, 10:42 Autor: Maria Apostol Vedete

Andra a împlinit 35 de ani și 13 ani de căsnicie cu Măruță. Artista recunoaște că nu s-a îndrăgostit la prima vedere. Relația lor a plecat de o prietenie sinceră care s-a transformat într-o poveste de dragoste.

Andra a împlinit 35 de ani și 13 ani de căsnicie cu Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Dovada o face și familia mare și frumoasă pe care cei doi o au împreună.

Cum a fost cerută, Andra, în căsătorie? S-a întâmplat într-o vacanță, în Veneția, într-un cadru romantic.

Acolo am primit inelul de logodnă, la Veneţia. Da, pe gondolă. A fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta în italiană. Nu mai ştiu ce melodie era, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoţionată şi când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor”, a declarat Andra.

În anul 2008, la Târgu Jiu, Andra și Cătălin Măruță au devenit apoi soț și soție. Familia, prietenii, apropiații, toți au participat la eveniment.

Atunci când a fost întrebată despre cum reușește să țină scânteia relației caldă, artista a fost sinceră. „E mult spus «scântei», dar suntem conștienți de faptul că trebuie să investim timp și în relația noastră, să stăm și singuri, să ne arătăm sentimentele. Nu aș da rețete pentru fericire, chiar nu sunt în măsură după un an de stat în casă cu soțul și cu copiii! Credeți că cinele noastre erau romantice?”, a mărturisit artista.

Cum s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, pe când artista avea doar 19 ani și a fost invitată la Tonomatul DP 2. Conform propriilor declarații, cântăreața nu a fost impresionată de Cătălin din prima clipă dar, după trei ani, în 2008, avea loc nunta, la Târgu-Jiu, orașul natal al lui Măruță. Andra a declarat că, treptat, prietenia dintre ei s-a tranformat în iubire şi a realizat că prezentatorul îi este atât cel mai bun prieten, cât şi cel pe care şi-l doreşte ca partener de viaţă.

După prima mea relaţie, m-am împrietenit cu Cătălin şi, fiind amici, am descoperit din discuţiile noastre, din întâlnirile noastre – că ne tot întâlneam, dar în calitate de amici – l-am descoperit altfel, ca şi bărbatul care avea tot ceea ce mie îmi plăcea. Era omul care avea tot ce-mi trebuia mie şi, uşor-uşor, ne-am convins că suntem compatibili”, declara Andra, cu ceva timp în urmă. În 2011 cei doi au devenit părinții lui David, iar în 2015 a venit pe lume și fetița, Eva Maria.

Publicat: 23 aug. 2021, 10:42 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă