Andra, dezvăluiri incredibile despre copiii ei! Întrebarea incomodă pe care i-a adresat-o David mamei sale: ”Cred că nu ar trebui să existe tabuuri”

Publicat: 18 Jun. 2021, 15:56 Vedete

Andra, soția prezentatorului TV Cătălin Măruță, este foarte mândră de copiii ei. Recent, celebra artistă a vorbit în cadrul unui interviu despre relația pe care o au.

Andra și Cătălin Măruță au doi copii foarte frumoși pe care îi cresc cu multă iubire, drag, respect și sunt alături de ei în fiecare clipă! Recent, celebra cântăreață a vorbit despre relația pe care o are cu cei mici. Atât artista, cât și prezentatorul TV sunt extrem de mândri de cei doi, David și Eva!

„Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat. Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente. Este o lecție importantă să vezi ce efect are un gest sau o exprimare. Te gândești de două ori data viitoare înainte să reacționezi! Întrebări încuietoare nu știu dacă pun, adică nu există teme care să ne încuie, suntem deschiși cu ei. Cătălin a povestit recent într-un podcast că David ne-a întrebat despre prezervative la un moment dat, de exemplu. I-am explicat ce este și asta a fost. Cred că nu ar trebui să existe tabuuri între părinți și copii”, a spus Andra Măruță pentru libertateapentrufemei.ro

Cum își răsfață Andra și Cătălin Măruță copiii

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Andra Măruță a explicat cum îi răsfață pe cei doi copii.

”Răsfățul suprem pentru amândoi la vârsta asta este timpul petrecut în fața ecranelor, dar și dulciurile. Pe amândouă le primesc cu porția, chiar dacă insistă că vor mai mult și mai mult”, a mărturisit Andra.

Mai mult, în momentul în care a fost întrebat de care dintre părinți sunt mai atașați David și Eva, Cătălin Măruță a explicat: ”Amândoi sunt foarte atașați de noi, cred că au perioade în care parcă se aliază mai mult cu unul dintre noi. Totuși, deși se topește în brațele mele – numai tații pot înțelege cum e relația tată-fiică –, Eva e mai degrabă fata mamei. David este la vârsta la care poate face cu mine multe lucruri și cred că îi face mai multă plăcere să fim noi doi, ca băieții”.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video youtube

Publicat: 18 Jun. 2021, 15:56 Vedete
Pe aceeași temă