Andi Moisescu, topul celor mai tari femei din România! Olivia Steer nu este în el

Publicat: 23 ian. 2023, 12:09 Autor: Camelia Vedete

Andi Moisescu a făcut topul celor mai tari femei din România! Prezentatorul TV a omis-o din top tocmai pe soția lui, Olivia Steer.

Andi Moisescu a mărturisit că le apreciază foarte mult pe cele care au succes în carieră, mai ales pe colegele sale de breaslă. El a ales ca Andra să fie câștigătoarea trofeului de „cea mai tare femeie din România”. Mai mult, omul de televiziune și-a omis soția, pe Olivia Steer, deși împart o viață de 17 ani împreună.

Andi Moisescu, topul celor mai tari femei din România!

„Femeile pe care le apreciez sunt femeile de carieră. Cred că o să pierd la capitolul ăsta de data aceasta. O să încep să îți spun tot felul de lucruri, de banalități, pe care lumea le știe, o să încep să nominalizez colegele mele de televiziune și așa mai departe. Lucru care este evident!”, a declarat Andi Moisescu, confotm Click!.

„Colegele mele sunt în top trei, chiar dacă sunt mai mult de trei. Pun mai multe pe același loc ca să încapă toate. Eu nu pot să spun acum că o să îi ia cineva locul Andrei, Andra o să fie tot timpul pe primul loc”, a încheiat prezentatorul TV, potrivit sursei citate.

Andi Moisescu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai grea perioadă din viața lui

Andi Moisescu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai grea perioadă din viața lui. Vedeta Pro TV ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, cum a ajuns să lucreze la radio, și mai târziu în televiziune. După ce a terminat facultatea, Andi a vândut ziare la metrou, la Piața Romană. Câștiga bine, după cum ne-a declarat, însă își dorea altceva….

Andi Moisescu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai grea perioadă din viața lui

Andi Moisescu ne-a povestit cum a început cariera lui în televiziune, dar și multe secrete despre el. Andi Moisescu a vorbit atât despre căsnicia cu Oliviacât și despre ce “slăbiciuni” are atunci când merge la cumpărături, spre exemplu.

Reporter: Cum a început cariera ta în Pro TV?

Andi Moisescu: Ooo, frumos cred. Sau, mă rog, frumos îmi aduc eu aminte, că eu îmi aduc aminte de momentele plăcute. Alea mai puțin plăcute, adică mai dificile, încerc să le trag deoparte. Deși au avut și alea farmecul lor, să știi.

A început frumos, printr-un telefon în care am fost invitat să dau o probă pentru “Ora 7, bună dimineața”, era practic cred că a 5-a probă pe care o dădeam pentru Pro TV, mă rog, pentru televiziune, pentru că înainte se chema “Canal 31”, când am dat prima probă. Și acum a fost pentru prima oară când am și cedat. Pentru că la invitațiile anterioare am zis că n-are rost să vin să fac ceva ce nu cred că mi se potrivește. Și atunci a fost un moment, habar n-am, de descătușare emoțională…

În ce a constat proba?

Cred că tocmai terminasem facultatea, dispăruse un stres destul de puternic în viață, pentru că Facultatea de Matematică nu e chiar atât de ușoară precum pare din afară. Și ultimii doi ani erau din ce în ce mai dificili pentru mine, prin prisma faptului că aveam și foarte mult de muncă. Citește tot interviul aici.

Publicat: 23 ian. 2023, 12:09 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă