Imagini nemaivăzute cu Andi Moisescu și Olivia Steer, care s-au jucat ”de-a bogații” în port la Limanu

Publicat: 01 oct. 2020, 20:44 Autor: ileana.ghinea Vedete

Incredibil cât de repede trec anii! O concluzie pe care o auzim din ce în ce mai des în jurul nostru și care, iată, se verifică și în situația subiectului de astăzi.

Zilele trecute, familia Moisescu a fost surprinsă de paparazii Ciao.ro, în timp ce se jucau de-a bogații. La Limanu, pe velier, filmau mare minune.

Nimic suprinzător până aici. Până la urmă vorbim despre una dintre cele mai sus puse familii de vedete din România. Cu siguranță că au făcut și ei niște încasări în acești, mai bine de 20 de ani, de când sunt în lumina reflectoarelor. Nu e ca și cum se încadrează în epoca vedetelor de carton de astăzi.

Revenind…

Familia Moisescu, la Limanu. După ce și-au făcut treaba pe velier, îi găsim pe terasa restaurantului din zona. Șocul absolut a venit în momentul în care mama Olivia Steer s-a poziționat alături de fii ei. Dumnezeule… aceștia o depășesc la înălțime! Daca privești din spate, ai senzația că băieții au ieșit în oraș cu a lor colegă de clasă.

Nu vrem să intrăm acum în detalii vizavi de abordarea alimentară a Oliviei Steer, cert este că fosta prezentatoare a știrilor Pro TV a făcut copiii…mari!

Mari și, iată, curajoși, dacă este să ne raportăm la activitățile pe care le au împreună.
Pe de altă parte, ne amintim de un interviu pe care tatăl Andi Moisescu ni l-a acordat în exclusivitate acum câteva luni, interviu în care explica exact care este abordarea lui vizavi de educația celor mici care, sorry, sunt acum atât de mari.

„Sunt un tată care încearcă să înțeleagă, să accepte și să ajute. Am încercat mereu să rămân un om normal, cu capul pe umeri și picioarele pe pământ”
Nu dețin niciun adevăr. Deci, nu-mi rămâne decât să mă străduiesc. Să înțeleg, să accept și să ajut. Cu băieții mei n-am stabilit vreo regulă. N-a mai fost nevoie. Forța exemplului le-a rezolvat pe toate de la sine”, explica vedeta Pro TV.

Altfel, ne amintim că Andi Moisescu și Olivia Steer au doi băieți, pe care i-au sărbătorit recent. David a împlinit 14 ani pe 25 septembrie şi, două zile mai târziu, mezinul Luca a făcut 12 ani.

Publicat: 01 oct. 2020, 20:44 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă