Anda Adam s-a logodit în secret? Pozele care confirmă evoluția relației cu un afacerist din Cluj

Publicat: 16 aug. 2021, 16:19 Autor: Dora Bazavan Vedete

Anda Adam s-a logodit în secret? Artista radiază de când are o nouă relație cu un afacerist din Cluj!  Astrele s-au aliniat cum nu se poate mai bine pentru vedeta de 41 de ani. 

Vedeta se pregătește să înceapă în forță  cel de-al șaptelea sezon “Bravo, ai stil! Celebrities” – Metamorfoza, acolo unde va fi în postura de concurentă, alături de Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile și multe altele. Dar până atunci, profită din plin de vacanță și de timpul liber pe care îl mai are la dispoziție pentru a petrece cât mai mult în compania noului său iubit care i-a cam luat mințile.

Anda Adam s-a logodit în secret?

Se vede cât de îndrăgostită este Anda Adam mai ales că în sfârșit artista a dat-o pe față și a publicat patru fotografii cu ea și cel de care s-a îndrăgostit iremediabil, alături de mesajul “Mă simt binecuvântată! Te iubesc!”. Noul iubit al Andrei Adam știe cum să o facă fericită pe cântăreață. O duce în vacanțe extravagante și o răsfață cum știe mai bine. În plus, acum câteva zile, vedeta etala pe InstaStory un inel care a dat de gândit internauților! S-a logodit sau nu în secret artista?

Chiar dacă Anda Adam a evitat să vorbească despre despărțirea de fostul ei soț și de tatăl fetiței sale, Sorin Niculescu, cel din urmă a făcut-o într-un mod elegant. El a fost cel care a confirmat separarea chiar în ziua în care mama fiicei sale a apărut în brațele unui alt bărbat, proaspătul iubit fiind chiar el cel care a postat prima dată poza cu el și Anda Adam pe rețelele de socializare.

Fostul soț al Andei Adam a reacționat!

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a declarat Sorin Niculescu la Antena Stars.

Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a mai dezvăluit atunci fostul soț al Andei Adam.

 

 

Publicat: 16 aug. 2021, 16:19 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă