Anda Adam, primele declarații despre cununia religioasă! Unde va avea loc marea petrecere

Publicat: 19 ian. 2023, 11:13 Autor: Camelia Vedete

Anda Adam a făcut primele declarații despre cununia religioasă! Mai mult, artista a spus și unde va avea loc marea petrecere.

Anda Adam, primele declarații despre cununia religioasă!

Anda Adam și soțul ei, Yosif Eudor Mohaci, au decis să surprindă pe toată lumea chiar înainte de Crăciun, mai exact pe 23 decembrie, atunci când cei doi alături de câteva persoane au mers la starea civilă și s-au căsătorit.

”Vrem să fim deciși și hotărâți în ceea ce privește petrecerea și nunta în sina, tocmai de aceea pentru că era final de an nu am vrut să ne grăbim și să facem lucrurile pe grabă, iar deocamdată am pus cozonacul la dospit și vedem ce idei trăsnite ne trec prin cap ca să planificăm și o nuntă așa cum ne dorim noi foarte tare”, a spus Anda Adam pentru Spynews.ro.

Nunta va fi una cu mulți invitați

”Suntem nehotărâți și indeciși, dar cu siguranță nu vom ține ascuns, nu vom face nuntă fără să anunțăm lumea. E un motiv de bucurie și o să vreau să invit toți oamenii din showbiz care îmi sunt prieteni. Așa că nu va fi nimic de ascuns pentru că ne dorim ca cei care ne sunt aproape să ne fie alături într-un moment ca acesta. Și la un super petrecere pe care o vom organiza”, a mai spus Anda Adam.

Anda Adam s-a căsătorit în secret!

„Am spus „Da”!”, a fost mesajul cu care Anda Adam a completat pozele de la cununia civilă cu Joseph, bărbatul care a cucerit-o iremediabil pe cântăreață cu ochii lui albaștri. Fotografiile de pe Instagram cu Anda Adam proaspăt căsătorită au strâns 15.000 de like-uri și aproape 300 de comentarii cu felicitări la adresa fericitului cuplu.

Anda Adam și Joseph Mohaci sunt împreună de mai bine de un an de zile și abia așteaptă să devină părinți. De dragul iubitului său afacerist, artista aproape că s-a mutat la Cluj. Acolo unde face naveta mereu, căci vedeta și-a deschis un club acolo. Actualul soț al Andei Adam a mai fost căsătorit și are o fetiță care se înțelege de minune cu fiica Andei Adam, Eveline. Anul 2022 a fost de departe cel mai bun an pentru Anda Adam. Care a primit cel mai frumos dar de Crăciun. O căsătorie cu bărbatul pe care îl iubește și alaturi de care își dorește o pereche de gemeni care să aibă ochii lui.

Artista a primit cel mai frumos cadou de la Moș Crăciun

“Cum a fost și cererea în căsătorie la Cappadocia așa va fi și nunta! Nu pot să vă spun mai multe! Altfel nu va mai rămâne surpriză. Cu siguranță, că două indicii, nunta nu va fi nici în România, nici în Elveția! Ne-am îndrăgostit aproape la prima vedere și fiecare zi e tot mai plină de iubire și înțelegere! Ne înțelegem foarte bine. Și ne completăm, suntem ca Yin și Yang”, ne-a mărturisit iubitul Andei Adam, la un moment dat, pentru Ciao.ro.

Publicat: 19 ian. 2023, 11:13 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă