Anca Țurcașiu, ținută bombă la cununia fiului. Artista arată ca la 20 de ani și a întors toate privirile

Publicat: 04 sept. 2022, 12:49 Autor: Camelia Vedete

Anca Țurcașiu ținută bombă la cununia fiului. Anca Țurcașiu a întors toate privirile la cununia religioasă a fiului ei, Radu. Artista a purtat o ținută, care îi punea silueta în valoare.

Ieri, 3 septembrie, fiul Ancăi Țurcașiu s-a cununat religios cu aleasa inimii. Soacra mare, Anca Țurcașiu, a purtat o rochie roșie, mulată, care a pus-o în centrul atenției.

Astfel, cu această ocazie, Anca Țurcașiu a împărtășit imagini de la marele eveniment și le-a transmis și un mesaj emoționant proaspeților miri. La cununie au participat doar membrii familiei și prietenii apropiați.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a cununat religios

Mare eveniment a avut loc în familia Ancăi Țurcașiu. Fiul ei, Radu, și cu partenera lui, Andreea, sunt extrem de fericiți împreună, motiv pentru care ieri s-au cununat religios. Anca Țurcașiu este soacră mare și se mândrește cu tinerii îndrăgostiți. Actrița a publicat câteva imagini de la eveniment, iar toți erau extrem de fericiți și cu zâmbetul pe buze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Anca Țurcașiu a strălucit de-a dreptul în ținuta pe care a ales să o poarte. Actrița a îmbrăcat o rochie roșie, mulată, care îi scoate în evidență silueta de invidiat pe care o are la 52 de ani. Nici mireasa nu s-a lăsat mai prejos, a fost în centrul atenției și a ales să poarte o rochie lejeră, de lungime medie, iar pe cap a avut o voaletă.

Anca Țurcașiu ținută bombă la cununia fiului

Mai mult, soacra mare Anca Țurcașiu a avut și un mesaj emoționat pentru miri. Aceasta are o relație tare apropiat cu fiul ei, dar și cu nora, lucru care se vede cu ochiul liber chiar din postările de pe rețelele de socializare.

„Iubiții vieții mele! Ziua cea mare a sosit. Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea. Am avut emoții foarte mari. Dar, sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!!!”, a scris actrița în dreptul fotografiilor publicate.

Publicat: 04 sept. 2022, 12:49 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×