Anca Neacșu, fostă membră a trupei ASIA, divorțează de soțul turc după 10 ani de căsnicie! Care este motivul

Publicat: 13 mai 2022, 12:32 Autor: Maria Apostol Vedete

Cu toate că anul trecut declara că ea și soțul turc își doresc un copil, un motiv serios i-a făcut pe Anca Neacșu și Serkan Yaman să ajungă la divorț!

Anca Neacșu, fosta membră a trupei ASIA, divorțează de soțul ei turc, Serkan Yaman, după 10 ani de căsnicie. Cântăreața a confirmat informația, însă nu a dat niciun fel de detalii despre motivele separării.

Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat„, a declarat Anca Neacșu pentru un post tv, lăsând să se înțeleagă că este vorba despre o decizie comună. Pe rețelele sociale nu mai apar niciun fel de imagini cu cei doi. Semn că lucrurile nu mai au cale de întoarcere. Artista care împlinește anul acesta 44 de ani a fost cea care a depus actele de divorț.

După ce în 2012 s-a căsătorit cu Serkan, Anca a trăit șase ani în Turcia, țara lui natală. Însă în ultima jumătate a mariajului s-au stabilit în România, nu departe de mama solistei. Cu toate acestea, afacerile i-au determinat să facă naveta de multe ori între cele două țări.

S-a întors roata? Serkan a divorțat de prima nevastă pentru Anca Neacșu

Artista l-a întâlnit în 2009 pe Serkan, pe când acesta era însurat. Și, deși relația cu soția lui întâmpina probleme, Anca nu și-a dorit complicații.

Așa că, timp de un an, s-a retras din peisaj. Turcul a luat decizia de a divorța, chiar dacă la mijloc exista și un copil. Ulterior, acesta a cerut-o de soție pe româncă, iar nunta a fost organizată într-un cadru de vis, la Bragadiru.

”Am fost cerută de soție într-un mod cum nu s-a mai văzut. Sunt împreună cu cineva de mai multa vreme, timp în care ne-am certat și ne-am împacat tot timpul. Dar în momentul acesta nu vreau să mă gândesc la despărțiri”, declara Anca Neacșu la momentul respectiv.

Publicat: 13 mai 2022, 12:32 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă