Anca Dumitra, alias Gianina din „Las Fierbinți”, din spatele reflectoarelor: „Sunt olteancă, pasională, puternică, fac omletă bună!”

Publicat: 23 mart. 2022, 20:27 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Anca Dumitra, Gianina din celebrul serial „Las Fierbinți”, ne-a oferit un interviu exclusiv în care a povestit despre cum este ea atunci când nu se află pe scenă, în piesele de teatru sau pe platourile de filmare.

Îndrăgita actriță a dezvăluit și ce reacții au oamenii care o recunosc pe stradă, dar și cum le vine de hac admiratorilor i care sar calul! Despre toate acestea, dar și despre multe secrete ale Ancăi Dumitra, regăsiți în interviul ce urmează.

Ce nu știai despre Anca Dumitra, actrița ce o interpretează pe Gianina înLas Fierbinți

CIAO.RO: Se spune despre oltence că sunt aprige. Așa este? Ce calități crezi că te-au ajutat cel mai mult în cariera ta?

Anca Dumitra: Se spun multe despre mulți. Nu contrazic. Cu siguranță sunt aprige, cu siguranță sunt precipitate – eu, cel puțin, sunt precipitată. Însă, ce cred că ajută în viață este încercarea de a face cât de bine poți ceea ce îți este dat, înmânat, oferit. Cred că dacă ai cuvânt, te ții de el și încerci să faci lucrurile calitativ, nu ai cum să nu reușești și să nu ai sorți de izbândă.

CIAO.RO: Ce ai vrea să știe lumea despre tine, dar nimeni nu a spus-o niciodată?

Anca Dumitra: Că sunt actriță, olteancă, pasională, sensibilă, puternică. Chiar nu știu ce aș vrea să știe lumea despre mine. Că fac omletă bună, dar vreau să mă perfecționez în ale gătitului. 🙂

CIAO.RO: Cum ai descrie relația cu familia ta? Cum te înțelegi cu frații tăi?

Anca Dumitra: „Mama și tata, sunt cei mai mari susținători pe care îi am”

Anca Dumitra: E o relație foarte bună, normală, de altfel. De familie, cu bune și rele, ca peste tot. Frații, doi dintre cei trei pe care îi am, sunt plecați din țară, dar relația, la bază, este plină de dor. Cât despre mama și tata, sunt cei mai mari susținători pe care îi am. Asta pot spune cu certitudine.

CIAO.RO: Ai refuzat vreodată roluri? Și dacă da, din ce considerente?

Anca Dumitra: Da. Cu siguranță nu au fost multe partituri refuzate. Cu cele care au fost refuzate nu mi-am găsit numitorul comun în momentul în care mi s-au oferit. Nu vreau să pară că ar fi fost foarte multe. Au existat, într-adevăr, câteva roluri care nu se potriveau pe acel segment de timp, dar nu regret nimic.

CIAO.RO: Sunt mulți care dincolo de talentul tău actoricesc te urmăresc și pentru că ești o femeie foarte frumoasă. Asta le dă „curaj” fanilor să sară calul atunci când te întâlnesc?

Ce spune actrița din Las Fierbinți despre admiratorii agasanți: „Mai sunt câțiva care sar calul bine de tot, însă există acel buton de „block” sau „delete””

Anca Dumitra: Când mă întâlnesc nu prea, dar, în scris, mai sunt câțiva care sar calul bine de tot, însă există acel buton de „block” sau „delete”, la care apelez ori de câte ori se sare calul într-atât de mult și într-atât de urât.

CIAO.RO: Există vreun personaj care apare pe micul ecran și te face să închizi televizorul atunci când îl/o vezi?

Anca Dumitra: Timpul nu îmi permite atât de mult să stau în fața televizorului și atât cât stau, n-am de ce să îl închid. Ce urmăresc de obicei sunt fie show-urile PRO TV-ului, fie știrile.

CIAO.RO: Dacă viața ta actuală ar fi un film, la ce categorie l-ai încadra? Acțiune, aventură, mister, comedie… 🙂

Anca Dumitra: Cu siguranță mister. Toată lumea îmi zice că sunt destul de misterioasă. Nu e ceva ce caut, dar are și acțiune, are și aventură, e și comic, e și dramatic, sunt toate. Viața mea e cu de toate, cum îmi și place și cum, de altfel, e viața fiecărui om.

CIAO.RO: Care a fost cea mai mare satisfacție pe care ți-a oferit-o meseria de actor?

„Fiecare întâlnire cu un om care ne privește, ne urmărește, se bucură, se intimidează și se emoționează este o satisfacție desăvârșită pentru mine”

Sunt foarte multe momente. Sunt amintiri foarte frumoase: de la oameni întâmplători pe stradă, care poate m-au văzut după primul meu spectacol de debut: „Pescărușul” (pentru mine, acel spectacol este unul aparte cu totul și a fost o întreagă experiență desăvârșitoare), de la acele întâlniri de după spectacol, de la emoția pe care o simțeam din partea lor, până la telespectatorii noștri fideli ai serialului. Sunt enorm de multe. Fiecare întâlnire cu un om care ne privește, ne urmărește, se bucură, se intimidează și se emoționează este o satisfacție desăvârșită pentru mine.

CIAO.RO: Dacă prin absurd ai fi nevoită să faci o reconversie profesională… unde te-am vedea muncind?

Anca Dumitra: Cred că tot în televiziune. Nu aș fi actor, dar poate aș fi, de ce nu, prezentator.

Publicat: 23 mart. 2022, 20:27 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă