Las Fierbinți, lider absolut de audiență la debutul sezonului 20. Peste 2.6 milioane de telespectatori au urmărit prima parte a episodului Ucenicul

Publicat: 10 feb. 2022, 11:52 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Las Fierbinți, lider absolut de audiență la debutul sezonului 20. Peste 2.6 milioane de telespectatori au urmărit prima parte a episodului Ucenicul.

Las Fierbinți, lider absolut de audiență la debutul sezonului 20. Peste 2.6 milioane de telespectatori au urmărit prima parte a episodului Ucenicul.

Românii au așteptat cu nerăbdare sezonul 20 Las Fierbinți, serialul fenomen care a cucerit telespectatorii cu poveștile sale autentice și comedia pură. Aceștia au participat la întreaga aventură a personajelor, la transformările și trăirile lor, iar în această primăvară vor avea parte de un sezon de colecție, care a debutat miercuri seară și a încântat milioane de oameni.

Las Fierbinți, sezonul 20: Robi a decis să facă o schimbare în carieră

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 13.6 puncte de rat-ing și 34% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 4.5 puncte de rating și 11.2% share. La nivel național, peste 2.2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:57, peste 2.6 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Robi a decis să facă o schimbare în carieră și a învățat de la Celentano meserie, care l-a ajutat să devină zugrav. A înțeles exact cum stă treaba cu pereții și cum pot fi salvați, dar și că trebuie să fure materiale pentru a face rost de mai mulți bani, pentru că „așa se lucrează” și „ce se întâmplă pe șantier, rămâne pe șantier”.

Giani, supărat pe Bobiță pentru că i-a dat bere gratis și s-a îngrășat

Giani suferă după abdomenul pe care îl avea odată, iar colaceii pe care-i are acum, din cauza berii, nu-i dau pace. A găsit și vinovatul pentru întreaga situație regretabilă – Bobiță. Din cauza lui, pentru că i-a dat bere gratis, s-a îngrășat, așa că a decis să renunțe la prietenia cu el. De fapt, cauza supărării era Camelia, iubita cunoscută online.

În seara aceasta, de la 20:30, poveștile continuă în cea de-a doua parte a episodului Ucenicul. Bobiță și Dorel află mai multe despre Camelia și motivul năucitor pentru care a venit de la București în Fierbinți, iar Robi este forțat să ia o decizie foarte grea, de care depinde viitorul lui.

Săptămâna viitoare, Las Fierbinți continuă miercuri și joi, de la 20:30. Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Foto: PR Pro TV

 

Publicat: 10 feb. 2022, 11:52 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă