Anamaria Prodan și Florin Burescu, mână în mână pentru susținerea copiilor cu nevoi speciale

Publicat: 07 nov. 2023, 11:12 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Anamaria Prodan și Florin Burescu, mână în mână pentru susținerea copiilor cu nevoi speciale

Anamaria Prodan și designerul Florin Burescu și-au unit forțele și duc mai departe misiunea de a fi alături și de a se implica activ în activitatea Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din România.

Dacă renumitul designer este deja de 2 ani brand ambasador, celebra impresară a primit, cu drag și responsabilitate această misiunea de a sprijini și promova drepturile persoanelor cu dizabilități, în cadrul evenimentului care a sărbătorit împlinirea a 33 de ani de activitate a asociației.

„Sunt bucuroasă și mândră să primesc această titulatură. Vreau să felicit organizatorii, dar și pe părinții acestor copii. Promit să fiu mereu alături de ei”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Cel mai așteptat moment al serii a fost și în acest an fashion show-ul pus în scenă de designerul Florin Burescu, în cadrul căruia 10 modele profesioniste au defilat alături de 10 tinere în fotoliul rulant.

„Este minunat să pot aduce zâmbetul pe buzele acestor oameni greu încercați. Sunt deja de 2 ani în preajma lor și voi fi mereu. Mă bucur că am putut îndeplini un vis acestor fete și ca au putut defila ca adevărate “modele” (de viața)”, a completat Florin Burescu.

Gala ASCHF-R, unul dintre cele mai importante evenimente socio-culturale din România, s-a încheiat cu un recital de excepție susținut de Maria Constantin.

„Mereu sunt alături de cei care nu au fost atât de norocoși în viață. Vreau ca muzica mea să le aline o parte din suferință”, a mărturisit artista.

La Gala Asociatiei de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic – Romania au fost prezenți reprezentanți din cele 10 filiale ale Organizației, specialiști din vaste domenii de activitate, medicină, educație, asistență socială și psihologie, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, miniștrii experți în politici publice. Gazdele evenimentului au fost Gianni Coman și Alina Roxana Ionescu, doi tineri cunoscuți deja pentru implicarea lor în proiecte de incluziune socială.

Publicat: 07 nov. 2023, 11:12 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă