Anamaria Prodan nu se cearta niciodata cu Laurentiu Reghecampf. Impresara a dezvaluit secretele ai pentru a ajuta si alte cupluri

Publicat: 24 Jun. 2019, 10:06 News 3

Anamaria si Laurentiu au o relatie extrem de solida, in pofida zvonurilor care au tot circulat de-a lungul timpului.

Anamaria Prodan nu se cearta niciodata cu Laurentiu Reghecampf. Cei doi sunt un cuplu solid, fiind unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul romanesc.

Impresara a decis sa faca dezvaluiri intime cu privire la relatia lor, explicand de ce nu se cearta niciodata cu sotul ei cum reuseste mentina flacara iubirii vie dupa atatia ani.

Anamaria Prodan nu se cearta niciodata cu Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan investeste in FC Arges Impresara face o mutare BOMBA in lumea fotbalului

„Este vorba de respect, de dragoste, de sfăturie. Am început totul singurei, asta înseamnă foarte mult. N-am crezut niciodată că iubirea moare în cinci ani, în zece ani.

Cel mai important pe pământ este sa ai respect față de relație și față de omul lângă tine. Apreciez totul la el, felul lui de a fi, faptul că este un om calm. El a știut că trebuie să fim o familie perfectă și să mergem toți pe un drum drept.

La noi nu există orgoliu în familie. Nu ne certăm pentru că eu mă cert singură. Toată viața mi-a adus florării întregi” a spus Anamaria Prodan in cadrul emisiunii Star Magazin de la Antena Stars.

Anamaria Prodan, declaratie surprinzatoare despre femeile casnice: „Daca vrei sa faci si carieră si bani, nu poti sa stai acasa si sa speli vase”

Anamaria Prodan, declaratie surprinzatoare despre femeile casnice. Impresara a fost invitata in cadrul emisiunii „Vorbeste lumea”, de la Pro TV, unde a spus mai multe lucruri surprinzatoare.

„Dacă vrei să faci și carieră, și bani, nu poți să stai acasă și să speli vasele!! Adică n-aș vrea să se supere nicio doamnă pe mine, dar eu sunt o altfel de femeie. De carieră. Eu am ales altceva!”, a declarat Anamaria Prodan la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

Publicat: 24 Jun. 2019, 10:06 News 3
Pe aceeași temă