Anamaria Prodan: “Dacă îmi place o haină o cumpăr și de la second-hand”

Publicat: 31 Jan. 2017, 12:38 Vedete
Anamaria Prodan: “Dacă îmi place o haină o cumpăr și de la second-hand”

O mare problemă a femeilor o reprezintă faptul că deși au suficiente haine în șifonier se plâng mai mereu că nu au destule. O mare parte a banilor o investesc în îmbrăcăminte de unde și vorba aceea : “Haina face pe om”. Anamaria Prodan este tot timpul în pas cu moda și tot timpul reușește să surprindă cu ținutele purtate. Probabil vă închipuiți că prefer hainele foarte scumpe, de la firma foarte scumpe și niciodată nu ar îmbrăca o haină de la un second-hand.

 ’’Nu mă interesează dacă sunt haine de firmă sau dacă sunt de la un magazin second-hand. Port orice haină îmi place de oriunde. Cumpăr orice și nu mă uit la preț. Întotdeauna îmi asortez ori bijuterii foarte scumpe cu haine de la brnduri mai ieftine. Nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu știu ce firmă. Contează în primul rând să îmi placă, sa mă simt bine în acele haine și bineînțeles să îmi stea și bine”, ne-a povestit impresara.

Ana lucrează foarte mult, însă spre deosebire de multe alte femei nu-I place să zăbovească prea mult prin  saloanele de înfrumusețare. Mai mult, impresara ne-a declarat că nici acasă nu prea are grijă de tenul ei și că de multe ori primește în dar crème însă uită să se dea cu ele. “De câteva ori merg la salon. Așa arăt eu genetic”, a conchis ea.

Anamaria Prodan este căsătorită cu Laurențiu Reghecampf din 2008 și au un băiețel pe Laurențiu Jr. (9 ani), iar din mariajul cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu, mai are 2 fete pe Sarah (16 ani) și Rebecca (17ani).

Publicat: 31 Jan. 2017, 12:38 Vedete
Pe aceeași temă