Anamaria Prodan arată ”țiplă”! Sexy-impresara și-a luat ținută de mii de euro

Publicat: 25 Jan. 2020, 09:30 Vedete

Anamaria Prodan este sexy-impresara care face ravagii în rândul bărbaților cu postura impunătoarea, puterea și frumusețea pe care o are.

Și de data aceasta, impresara numărul I a demonstrat că nimic nu îi stă în cale, astfel că a ales să iasă în public îmbracată într-o ținută de mii de euro! Cea care a reușit să facă senzașie în toate planurile, Anamaria Prodan a ales să poarte un costum de la o firmă celebră, de lux, care te face să bagi adânc mâna în buzunar pentru piesele pe care le oferă. Mai mult decât atât, să nu uităm nici geanta turcoaz, care, evident, a costat și ea!

Într-o ținută aparent simplă, dar cu bun gust, Anamaria Prodan inspiră putere, ideea de a fi independentă și pregatită să facă față oricărui obstacol care îi iese în cale!

Evident, nici Andreea Tonciu nu a stat deoparte și i-a scris un comentariu la fotografie: ”Nașa mea e nr 1”, iar Viorica de la Clejani a notat: ”Regina”.

Anamaria Prodan a apărut recent, în public, cu o ținută de 287.000 de euro

Cea mai frumoasă impresară, Anamaria Prodan, și-a făcut apariția în public cu o ținută care costă cât o vila! Sexy-impresara a preferat să poarte o coroană în valoare de 1500 de euro, un palton de 7000 de euro, o rochie de 2800 de euro, adidașii au o valoare de 2500 de euro, iar geanta de firmă face 25.000 de euro! Să nu uitam piesa de rezistență: un ceas de lux de 250.000 de euro.

Publicat: 25 Jan. 2020, 09:30 Vedete
Pe aceeași temă