Anamaria Prodan, apariție inedită cu fiica ei, Rebecca, la Săptămâna Modei din Paris! Cum au fost îmbrăcate de Cătălin Botezatu

Publicat: 27 feb. 2020, 09:17 Autor: Andreea Voicu Vedete

Sexy-impresara Anamaria Prodan este tare fericită că se poate mândri cu o familie minunată, un job de vis, având tot ce își dorește în viața ei. Vedeta a fost recent la Săptămâna Modei din Paris, acolo unde s-a afișat cu unul dintre copiii ei, Rebecca.

Anamaria Prodan, apariție inedită cu Rebecca la Săptămâna Modei din Paris! Cum au fost îmbrăcate

Acolo, fata ei cea mare, Rebecca, pur și simplu a strălucit, după ce a îmbrăcat o creație de-ale celebrului designer Cătălin Botezatu. A îmbrăcat o creație extravagantă! Mai mult decât atât, impresara Anamaria Prodan a fost îmbrăcată într-o rochie de catwalk, elegantă și transparentă.

“Ready for tonight! Paris fashion week (n.r.: Pregătită pentru diseară. Săptămâna Modei din Paris) @rbccadp @catalinbotezatu1 ❤️❤️❤️ Cătălin Botezatu show ❤️❤️❤️”, este mesajul scris de Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan vrea să adopte un copil. Ce a declarat impresara despre acest lucru

”Aș fi vrut să iau un copil, dar chiar să-l iau, din țările astea gen Somalia. Chiar să-l aduc și să-l cresc la mine acasă. Asta cu crescutul la distanță, că-i trimit un leu… e tot așa, hai să ne facem imagine! Nu, efectiv să-l iei să-i schimbi destinul. Nu te costă nimic! Mai contează că aduc un copil lângă copiii mei? Mai ales că ai mei sunt mari. Și să crești acum unul mic care se naște fără șansă… În Somalia n-are nicio șansă! Vedem!”, a spus Anamaria Prodan, scrie Spynews.

Publicat: 27 feb. 2020, 09:17 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă