Anamaria Prodan, goală sub așternuturi! Cum s-a pozat după o noapte fierbinte: ”Am simțit că am ajuns la Sfântul Petru”

Publicat: 26 Feb. 2020, 11:20 Vedete

Anamaria Prodan s-a fotografiat goală sub așternuturi! Cea mai frumoasă impresară din România a atras imediat atenția bărbaților.

Imaginea a strâns peste 6000 de aprecieri în doar câteva ore. Anamaria Prodan are cu ce se mândri, căci este una dintre cele mai puternice femei. Chiar dacă toți o consideră o persoană dură, sexy-impresara are un suflet de aur!

În imaginea postată pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan apare învelită cu o păturică albă, dar pe dedesubt, impresara pare a fi goală! Cu imaginea alb-negru, Anamaria Prodan pare desprinsă dintr-un tablou senzual, gata să-l privești oricând!

În urmă cu mai mult timp, Laurențiu Reghecampf i-a făcut soţiei sale o surpriză incredibilă: a intrat în casă pretinzând că este de la room service, împingând o masă încărcată cu petale de trandafiri! Gestul acestuia a impresionat-o atât de mult pe Anamaria, încât, pentru câteva clipe, sexy-impresara a răma fără cuvinte. „După ce am închis uşa, am trăit una dintre cele mai frumoase nopţi de dragoste. Am simţit că am ajuns la Sfântu’ Petru”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, adevărul despre divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu de peste 10 ani, dar puțini știu că povestea lor de dragoste a început, de fapt, cu mulți ani în urmă, pe când el avea 18 ani, iar ea 21. Viața i-a despărțit, iar între timp ambii și-au format familii.

Anamaria s-a căsătorit cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, căruia i-a dăruit doi copii – pe Rebecca și pe Sarah -, iar Laurențiu s-a însurat cu Mariana Pfeiffer, pe când avea doar 19 ani, și a devenit tatăl unui băiat, Luca. După ani de zile, cei doi s-au reîntâlnit și s-a reaprins flacăra iubirii.

”Mă vezi în toate fotografiile și mă vezi peste tot așa, cum sunt eu acum (n.r. alături de Laurențiu Reghecampf ), și mai ales că mă știți că sunt atât de asumată. Și dacă doamne ferește s-ar întâmpla vreodată… Despre divorțul meu nu a știut nimeni, eu eram divorțată de 2 ani și locuiam cu soțul meu în casă și cu copiii mei”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan vrea să adopte un copil. Ce a declarat impresara despre acest lucru

”Aș fi vrut să iau un copil, dar chiar să-l iau, din țările astea gen Somalia. Chiar să-l aduc și să-l cresc la mine acasă. Asta cu crescutul la distanță, că-i trimit un leu… e tot așa, hai să ne facem imagine! Nu, efectiv să-l iei să-i schimbi destinul. Nu te costă nimic! Mai contează că aduc un copil lângă copiii mei? Mai ales că ai mei sunt mari. Și să crești acum unul mic care se naște fără șansă… În Somalia n-are nicio șansă! Vedem!”, a spus Anamaria Prodan, scrie Spynews.

Publicat: 26 Feb. 2020, 11:20 Vedete
Pe aceeași temă