Anamaria Prodan, afectată de coronavirus!

Publicat: 10 Mar. 2020, 11:11 Vedete
Anamaria Prodan, afectată de coronavirus!

Anamaria Prodan, afectată de coronavirus! Anamaria Prodan s-a trezit în plină panică după ce epidemia din Italia a prins-o pe una dintre fiicele sale la Milano. 

Aflată în capitala modei italiene, Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a impresarei Anamaria Prodan, a părăsit ţara imediat ce autoritățile au anunțat numărul de pacienți infectați și s-a refugiat în Franța. Deciza fetei de a pleca din Italia din cauza virusului a mulțumit-o pe deplin pe mama sa, care a mers pentru două zile la Monaco pentru a o vizita pe fiica sa cea mare, stabilită acolo momentan, de teama coronavirusului.

”În weekend, Ana a luat primul avion și a zburat în Principat la Rebecca. A văzut-o că este bine și s-a liniștit, mai ales că o știe alături de iubitul ei, un băiat cu care fata este de mai bine de trei ani, îi cunoaște familia… ”, au dezvăluit aceleași surse pentru wowbiz.ro.

Fiica Anamariei Prodan era stabilită la Milano de trei ani, oraș în care urmează studiile universitare, după ce prima parte le-a făcut la New York. De asemenea, Rebecca era și în portofiul unei agenții celebre de manechine.

Publicat: 10 Mar. 2020, 11:11 Vedete
Pe aceeași temă