Ana Baniciu, interviu sincer: ”Îmi doresc să depășesc nivelul la care a ajuns tatăl meu!”

Publicat: 21 Mar. 2018, 23:00 Vedete

Proiectul Ana Baniciu a început să prindă un contur foarte frumos în ultima vreme. 

Piesă pe radio, vorbim despre ”CSF, nu ai CSF” sau super participare în show-ul ”Asia Express”. De asemenea, despre Ana Baniciu mai știm că este fiica celebrului Mircea Baniciu, de la care se vede treaba că a moștenit talentul pentru muzică.

Simțim, însă, că ar trebui să știm mai multe despre această tânără de 25 de ani pe care, dacă ar fi să o cităm, o enervează cumplit zilele în care nu pune cel puțin o cărămidă la proiectul ei. Am stat de vorbă cu Ana Baniciu. Iată ce a declarat ea, în exclusivitate, pentru Ciao.ro:

Tu pentru ce ai spune în momentul ăsta ”CSF, n-ai CSF” din ceea ce ți se întâmplă sau ți s-a întâmplat în viața ta?
La tot ce se întâmplă în viața mea… Cred că se potrivește în toate momentele mai ciudate sau mai puțin plăcute din viața fiecăruia. La mine a devenit o gândire de ansamblu pentru că îmi place să iau viața așa cum e și să învăț zi de zi de la oamenii de lângă mine și din tot felul de experiențe, unele mai plăcute decât celelalte! Așadar, csf, nu ai csf, pui un zâmbet pe față și mergi mai departe.

Care a fost, până acum, cea mai nasoală chestie care ți s-a întâmplat în viața profesională și ce ți-a adus ea BUN, totuși? Dar în viața personală?
Au fost multe dezamăgiri de-alungul timpului pentru că meseria asta de artist te face să pășești pe un drum destul de nesigur, cu suișuri și coborâșuri. Eu însă privesc partea plină a paharului și sunt sigură de faptul că tot ce se întâmplă, se întâmplă cu un motiv și morala este cea mai interesantă parte a povestii. De aceea, de fiecare dată când mă dezamăgește cineva eu îi mulțumesc pentru că mă ajută să fiu din ce în ce mai puternică și motivată… practic mă ajută să strălucesc.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Mar. 2018, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă