Amalia Enache, operată de urgență! “Eram convinsă că fac un infarct!”

Publicat: 31 mart. 2023, 13:11 Autor: Dora Bazavan Vedete

Amalia Enache, operată de urgență! Prezentatoarea Știrilor ProTV, Amalia Enache s-a confruntat cu grave dureri și a ajuns de urgență la spital. Aseară a dat de veste tuturor că ieri dimineață a fost operată. Motivul? A avut o criză de colecist, iar durerile au fost insuportabile.

Amalia Enache, operată de urgență!

“Am trecut azi dimineață printr-o intervenție chirugicală, colecistectomie, la Spitalul Universitar. Deja sunt în salon, cu inima plină de recunoștință pentru medicul chirurg Cătălin Alius, un medic tânăr care m-a preluat aici și în care am avut de la bun început deplină încredere. Mulțumiri întregii echipe, au fost mulți oameni care m-au examinat, de la camera de gardă, gastroenterologie, ecografie, cardiologie, dar și celor de la Ambulanța București. PS Durerile sunt atât de atroce în această criză de colecist, încât eu eram convinsă că fac un infarct. Ne vedem curând, zic eu!”, și-a anunțat Amalia Enache urmăritorii.

În dimineața de după operație, știrista ProTV era deja cu zâmbetul pe buze și cu un mare buchet de trandafiri în brațe, semn că se reface și este nerăbdătoare să ajung acasă la fetița ei, Alma.

“Dacă mă refac repede, va fi și de la aceste flori, de la toate gândurile voastre bune, de la rugăciunile familiei și prietenilor. Mulțumesc!”, a mai fost mesajul postat de vedeta ProTV.

Ce este colecistectomia

Colecistectomia este o procedură chirurgicală care presupune eliminarea veziculei biliare. Vezica biliară reprezintă un rezervor în care ajunge bila (lichid produs de ficat), între mese. Durerile de fiere se simt intens sub coaste, în partea dreaptă. Iar atunci când sunt localizate pietre în vezica biliară, numite calculi biliari, acestea pot provoca dureri  intense.

Publicat: 31 mart. 2023, 13:11 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă