Am aflat! Ce salariu încasează lunar șeful DSU, Raed Arafat

Publicat: 22 Jul. 2020, 09:10 Arhiva

Raed Arafat este Secretar de Stat și Șeful Departamentului de Situații de Urgență, iar acum este una dintre cele mai urmărite persoane.

Chiar dacă este criticat, dar și respectat de multe persoane, Raed Arafat a știut întotdeauna să se poarte exemplar în fața oamenilor, respectând toate regulile. Dar oare cât câștigă una dintre cele mai importante personalități din prezent?

Declarația sa de avere și-a făcut-o publică în data de 15 iunie 2020, aflând astfel că el deține un apartment de 80 de metri pătrați în județul Ilfov ș 35% din casa părintească din Palestina. De asemenea, salariul încasat în anul fiscal precedent este sub 10.000 de lei lunar, iar anual a primit de la M.A.I. venituri de 116.808 lei, la care s-au mai adăugat încă 13.316 ca normă de hrană și echipamente, arată Antena 3.

Totodată, potrivit sursei citate, Secretarul de Stat Raed Arafat a mai strâns în conturi 30.000 de euro. Totodată, mai are două salarii din mediul universitar: 1826 lei de la Universitatea din Cluj Napoca și 3.739 lei de la cea din București, ca profesor asociat. Raed Arafat a mai încasat încă 23.265 lei de la FPS și încă 113.000 pentru un proiect. Astfel, el ar avea sub 5000 de euro lunar.

Avertismentul lui Raed Arafat

Persoanele care se vindecă de coronavirus sunt mai puține decât cele care se îmbolnăvesc, avertizează Șeful DSU.

„Noi primim date din mai multe zone și, bineînțeles, sunt și date internaționale pe care le găsim pe diferite site-uri oficiale, care toate fac analize pe diferite țări, inclusiv pe România, iar acest studiu, pe care îl primim zilnic, în baza datelor care apar și care se ajustează, până acum a avut o interpretare corectă, în sensul în care situația merge spre mai rău, situația nu este ok.

Acolo sunt niște proiecții de scenariul cel mai rău. Nu înseamnă că se va ajunge acolo, dar avem clar și că numărul cazurilor active va crește și este o creștere exponențială și acest lucru noi îl vedem în acest moment, aceste cazuri cresc deja cu câteva sute pe zi.

Numărul vindecaților este mai mic decât numărul celor care se îmbolnăvesc și înseamnă că există creștere continuă a cazurilor active”, a declarat Raed Arafat, duminică seara, la Digi24.

Publicat: 22 Jul. 2020, 09:10 Arhiva
Pe aceeași temă