Am aflat care sunt echipele din noul sezon ”Asia Express”, Drumul Împăraților

Publicat: 19 mai 2021, 14:52 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fericire mare pentru urmăritorii show-ului ”Asia Express”. Va începe sezonul 4, iar acesta va avea ca temă ”Drumul Împăraților”. Citește mai jos pentru a afla care sunt cele opt echipe care vor și locurile prin care vor merge în competiție.

Este oficial! Un nou sezon ”Asia Express” este pe cale să înceapă. Cel de-al patrulea sezon vine cu surprize extraordinare pentru telespectatori. Pe ”Drumul Împăratului” se vor aventura opt echipe, iar destinațiile sunt, cu adevărat, spectaculoase. Traseul, totuși, a suferit modificări, din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit informațiilor, cursa va începe în Turcia și va continua cu Georgia, Azerbadian și alte destinații care rămân, până în acest moment, o surpriză pentru toată lumea.

Cel de-al patrulea sezon va avea o nouă gazdă, după ce Gina Pistol a născut. Este vorba despre Irina Fodor. De asemenea, va lua parte și Oase, dar și Marius Damian, fiind al treilea prezentator.

Cine vor fi concurenții sezonului 4 ”Asia Express”

Cel de-al patrulea sezon vine cu suprize uriașe! Pentru premiul de 30.000 de euro se vor lupta vedete din România care și-au câștigat simpatia publicului în diferite ramuri în care activează. Astfel că, echipele sunt formate din: Connect-R și Shift; Mihai și Elwira Petre; Estera și Lidia Buble; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy; Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza; Alexandra Ungureanu, alături de mama ei; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu; Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța; și Lorelei și Zarug, arată Spynews.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 19 mai 2021, 14:52 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×