Cine va prezenta de acum înainte emisiunea ”Asia Express”, după ce Gina Pistol a anunțat că este gravidă

Publicat: 08 Dec. 2020, 15:52 Vedete

Gina Pistol este, cu siguranță, o figură foarte importantă în emisiunea ”Asia Express”. Întotdeauna i-a așteptat pe concurenți cu zâmbetul pe buze la check-point-uri și i-a susținut moral pentru fiecare misiune pe care au avut-o de făcut.

A devenit deja o ”emblemă„ a emisiunii ”Asia Express”, emisiunea fenomen de la Antena 1, mai ales atunci când concurenții sunt întâmpinați cu sintagma ”simpaticilor”. Timp de trei sezoane, Gina Pistol, alături de echipa de filmare și concurenți au cutreierat lumea în lung și-n lat, însă de data aceasta ”placa” se schimbă. Fiind gravidă, Gina Pistol nu va mai putea merge peste hotare să prezinte emisiunea ”Asia Express”, iar producătorii reality show-ului discută despre o nouă abordare. Evident, se caută și înlocuitor, iar printre numele care se prefigurează că ar putea să o înlocuiască pe Ginuța se numără Dorian Popa, Speak, Liviu Vârciu sau chiar Răzvan Fodor. Există posibilitatea chiar să se depărteze de partea asiatică și să meargă și în alte zone de pe glob, arată Click.

Gina Pistol se apropie de al treilea trimestru de sarcină

Gina Pistol, partenera de viață a artistului Smiley, va deveni mămică în curând. Cei doi s-au apucat chiar de pregătirile pentru bebeluș și renovează viitoarea cameră a acestuia. Cei doi vor deveni, cât de curând, părinți de fetiță, iar fericirea este extrem de mare. Recent, Gina Pistol, cea care a prezentat emisiuni de top în televiziune, a mărturisit pe rețelele de socializare faptul că în curând va intra în cel de-al treilea trimestru de sarcină și începe să se simtă mai obosită.

„Mai am puțin și intru în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Și a început să-mi dea cu somn. Dacă nu închid ochii cinci minute, e grav. Se spune că al doilea trimestru pentru o femeie însărcinată e un fel de vacanță. Al treilea, cică, e «magic». Trebuie să mă pregătesc!”, a spus Gina Pistol într-o postare pe rețelele de socializare.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 08 Dec. 2020, 15:52 Vedete
Pe aceeași temă