Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă formează un cuplu: „Dragii mei, nu voiam să comentez…”

Publicat: 26 sept. 2022, 10:39 Autor: Camelia Vedete

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă formează un cuplu. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț. Cei doi se bat în instanță pentru custodia fetițelor.

Mai mult, cei doi încă formează un cuplu, cel puțin în acte. Cu toate acestea, bărbatul a intentat o ordonanță președințială. El cere domiciliul fetițelor la el, asta până la soluționarea în instanță a procesului de divorț.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă formează un cuplu în acte

În momentul în care au început să se vehiculeze diferite zvonuri, Alina Sorescu nu s-a mai abținut și a rupt tăcerea. A vorbit despre un posibil divorț între ea și Alexandru Ciucu. Așadar, vedeta a postat o imagine pe rețelele sociale. Acolo a dat toate detaliile despre situația în care se află cu bărbatul care i-a fost partener timp de 14 ani. Cu atât mai mult, aceștia au împreună două fetițe.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții. Am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț. Iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială. În care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine. Și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare.”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele sociale.

Alina Sorescu, declarații despre o nouă relație: „Cred că era timpul să…”

Artista a povestit cum se raportează la viitor, dezvăluind dacă ar fi pregătită pentru un nou partener.

Alina Sorescu a traversat o perioadă dificilă, încă de când s-a aflat vestea divorțului dintre ea și fostul ei partener, Alexandru Ciucu. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, luptându-se în instanță și pe custodia fetițelor pe care le au împreună.

Cu toate acestea, cântăreața privește optimistă către viitor. Ea a oferit recent noi declarații despre planurile pe care le are, atât din punct de vedere al carierei, cât și din perspectivă sentimentală.

Publicat: 26 sept. 2022, 10:39 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×