Alina Sorescu este pregătită pentru o nouă relație! ”Este firesc să-mi doresc…”

Publicat: 05 iun. 2022, 10:10 Autor: Maria Apostol Vedete

Chiar dacă lucrurile s-au complicat în timpul procesului de divorț, din cauza custodiei fetițelor, Alina Sorescu și-a propus să-și refacă viața sentimentală, însă prioritățile rămân momentan altele.

Cântăreața pare să se fi resemnat cu privire la faptul că după 12 ani de căsnicie va trebui să-și reconfigureze toată viața. Însă fără cel care i-a jurat iubire până la moarte.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în plin proces de divorț. Iar motivul este, momentan, doar o presupunere: infidelitate din partea designerului. Lucrurile dintre cei doi s-ar fi răcit în urmă cu câteva luni, când au decis să se separe. Până la momentul actual, ambii au fost foarte discreți cu declarațiile.

Sunt voci, însă, care spun că, de fapt, relația lor s-a răcit de acum circa un an, când designerul a fost surprins în compania unei alte femei. Chiar dacă au negat vehement că ar avea probleme de cuplu, iată că acum se despart la tribunal.

Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm. Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte.

Alina Sorescu vrea să-și refacă viața alături de alt bărbat

Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”, a declarat Alina Sorescu la un post de televiziune.

În cel mai recent interviu acordat tot la TV, Alina Sorescu a fost întrebată dacă s-ar mai căsători vreodată, după ce se va termina divorțul de Alexandru Ciucu.

Iar răspunsul ei a luat prin surprindere pe absolut toată lumea.

N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a explicat artista.

Publicat: 05 iun. 2022, 10:10 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă