Alina Pușcaș se teme pentru sănătatea ei! Vedeta de la Antena 1 suferă de o afecțiune severă: „Mi se întâmplă să nu mai pot respira”

Publicat: 26 sept. 2023, 17:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Alina Pușcaș se confruntă cu o afecțiune care îi pune viața în pericol. Prezentatoarea TV a fost absentă o perioadă din mediul online, iar mulți dintre fanii ei au fost curioși să afle ce se întâmplă. Vedeta de la Antena 1 a explicat de ce nu s-a mai afișat pe rețelele de socializare.

Alina Pușcaș este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. De-a lungul timpului a strâns alături de ea o comunitate impresionantă de fani care îi sun alături la orice pas. Pentru că obișnuiește să posteze des în mediul online, atunci când nu o face, internauții îi simt lipsa. Pentru că a primit foarte multe mesaje în ultimele zile, vedeta de la Antena 1 a dezvăluit prin ce a trecut.

Se pare că alergia la ambrozie i-a adus Alinei Pușcaș nenumărate probleme. Vedeta a povestit că abia a mai putut respira și a avut un disconfort atunci când vorbea.

Nu este pentru prima dată când prezentatoarea de la Te cunosc de undeva se confruntă cu această situație. A încercat mai multe tratamente, printre care și unul naturist însă nu au avut niciun rezultat. Din acest motiv, se gândește serios chiar și la varianta de a se vaccina. Alina Pușcaș se teme pentru că afecțiunea de care suferă, se poate agrava și transforma în astm sau chiar într-un stop cardio-respirator.

Alina Pușcaș prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva

Alina Pușcaș suferă de o afecțiune severă

„Bună dimineața tuturor! Dacă vă întrebați de ce am evitat să vă dau mesaje vocale dimineața, ei bine, de asta! Pentru că sunt într-o situație în care efectiv mi se întâmplă să nu mai pot respira, cum este și acum. De exemplu, mi-am luat o cafea și nu am prea reușit să beau din ea pentru că nu pot să și respir, să și beau cafeaua.

Așa că uite în așa hal am ajuns. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au încercat să-mi dea soluții, să-mi recomande niște tratamente. Vă spun că de patru ani am încercat toate combinațiile posibile, cu medicamente și soluții din România. Singura variantă ar fi să mai încerc ceva variante și de pe afară. Cert este că nu se mai poate. Clar la anu’ trebuie să mă apuc de vaccinare. Și nu, tratamentele naturiste nu au funcționat nici acum un an, când le-am încercat pentru prima dată.

Anul ăsta, când este mai agresivă alergia, bănuiesc că este mai neînsemnată încercarea. Eu nu știu ce să fac, practic am mai spus asta, practic dacă nu mă apuc de vaccinare pot să o dau în astm, pentru că alergiile de genul ăsta, care nu se tratează la un moment dat, orice ai face, te pot duce la astfel de afecțiuni.”, a spus Alina Pușcaș pe pagina sa de Facebook.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 26 sept. 2023, 17:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă