Alina Pușcaș, înlocuită la „Te cunosc de undeva”! Cine este noua colegă a lui Pepe

Publicat: 21 dec. 2022, 11:58 Autor: Camelia Vedete

Alina Pușcaș, înlocuită la „Te cunosc de undeva”! După un sezon încărcat de emoţie, încheiat săptămâna trecută cu desemnarea marilor câştigători – WRS şi Emilian.

Transforming show-ul de la Antena 1 revine sâmbătă aceasta, în Ajun de Crăciun, cu o ediţie specială. Un regal al transformărilor spectaculoase, dedicat sărbătorilor de iarnă. Ediţia de sărbătoare va avea parte şi de un cuplu special de prezentatori – Sore şi Pepe.

Alina Pușcaș, înlocuită la „Te cunosc de undeva”!

„Mă bucur foarte tare că anul acesta am sărbătorit Crăciunul alături de Pepe şi invitaţii, unul si unul, din ediţia specială. Este o seară de Ajun fantastică, plină de surprize.  După un sezon în care am simţit intens magia transformărilor, mă aflu pe scena Te cunosc de undeva! cu un alt rol!”, a declarat Sore.

Răzvan şi Dani, Iulia Albu şi nea Mărin, Carmen Brumă şi Mihail Pautov, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu şi Emi şi Cuza se vor întrece în transformări care mai de care mai spectaculoase şi vor aduce spiritul Crăciunului în casele românilor, în vreme ce Irina şi Răzvan Fodor au acceptat şi ei provocarea ruletei şi îi vor colinda de acasă pe telespectatori, în ajun de sărbătoare.

Michael Bublé & Blake Shelton – Home, Russel – Santa Claus is Back in Town, Dolly Parton & Kenny Rogers – Christmas Without You, Kylie Minogue & Rod Stewart – Santa Baby & Let It Snow, dar şi colinde tradiţionale româneşti vor fi aduse pe scena transforming show-ului de la Antena 1 în seara de Ajun, de la ora 20.00.

Alina Pușcaș, mamă de trei copii. Cum se descurcă cu ei în vacanță

Iris, mezina familiei, a împlinit 3 ani și a fost sărbătorită în vacanță. Din 2015, Alina Pușcaș se bucură de frumoasa familie pe care a construit-o alături de soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu.

Îndrăgita prezentatoare TV are împreună cu el trei copii, un băiețel și două fetițe. Din doi în doi ani, Alina Pușcaș a trecut prin câte o sarcină. Astfel au apărut în viețile lor rând pe rând, Alexandru, Melissa Antonia și Iris. Vedeta și-a sărbătorit fetița cea mică chiar în vacanța din Sardinia, acolo unde Alina Pușcaș petrece timp prețios alături de familie.

Micuța Iris a împlinit 3 anișori și pare că a moștenit ce e mai frumos de la ambii părinți. Blondă, bălaie și cu trăsăturile fine ale mamei sale, fetița a fost surprinsă într-o fotografie adorabilă în timp ce radiază de bucurie. Citește continuarea AICI.

Publicat: 21 dec. 2022, 11:58 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă