Alina Laufer va naște în curând! ”Am pus 10 kilograme până acum și am început să am insomnii”

Publicat: 27 Jan. 2021, 13:28 Vedete

Alina și Ilan Laufer vor deveni părinți în curând! Frumoasa soție a politicianului este gravidă cu gemeni și va naște în luna aprilie a acestui an.

Alina Laufer și soțul ei, Ilan, au fost extrem de fericiți când au aflat că vor deveni părinți! Alina a apelat la tratamente și la fertilizarea in vitro, iar rezultatul nu a întârziat să apară: anul trecut, ea și Ilan Laufer au anunțat că familia se mărește. Alina Laufer mai are o fetiță, pe Karina, din mariajul cu Jorge. Este în șase luni și jumătate, iar în luna aprilie urmează să nască. Pe timpul sarcinii, ea a mărturisit că s-a îngrășat zece kilograme și recent a început să aibă probleme cu somnul.

”Încă mai oscilez dacă voi naște aici sau în Israel. Am pus 10 kilograme până acum în sarcină și deja am început să am insomnii. Mă lupt cu o poftă de dulce îngrozitoare. Asta este marea mea provocare! Am încercat totuși să mă stăpânesc, să zicem că am reușit. De vreo 2-3 săptămâni am început să fac și sport, acasă la noi, pe terasă unde avem amenajată o mică sală de sport. Îmi lucrez în mod special brațele, câte 25 de minute în fiecare dimineață, de luni până vineri. Am observat că de când mă antrenez, mănânc și nu mă mai îngraș, am stagnat la 61 kilograme și jumătate.

Ilan e mega fericit! Nu mă mai recunoaște pentru că sunt foarte relaxată în această perioadă a sarcinii. Nu ne-am hotărât ce nume vor purta copiii. Ilan vrea nume evreiești, nu am nicio idee. Iar la evrei nu se anunță numele copiiilor înainte de naștere”, a spus Alina Laufer pentru CLICK.

Alina Laufer: “Am aflat că vom avea băiat și fată„

După 8 ani de zile de încercări, ultima inseminare s-a dovedit a fi un real succes, astfel că fosta soție a lui Jorge urmează să devină din nou mamă în luna aprilie a acestui an.

“Am aflat că vom avea băiat și fată, așa că bucuria este dublă și suntem foarte fericiți. Sunt însărcinată în 16 săptămâni și m-am îngrășat 4 kilograme. Am poftit la piftie de curcan și trebuie să recunosc că mănânc ceva mai mult în perioada asta”, a mărturisit, exclusiv pentru CIAO, Alina Laufer, anul trecut în luna noiembrie.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 27 Jan. 2021, 13:28 Vedete
Pe aceeași temă