Alina Laufer, detalii neștiute despre separarea de Jorge: „Divorțul nu l-am ales, n-a fost ceva ce mi-am dorit”

Publicat: 20 nov. 2023, 15:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Alina Laufer și Jorge au fost căsătoriţi timp de 5 ani. În 2012 au decis să o ia pe drumuri separate, însă au în continuare o relaţie bună de dragul fiicei lor care în prezent are 15 ani. Recent, în cadrul unui interviu, soția lui Ilan Laufer a făcut dezvăluiri despre momentul în care a decis să divorţeze de artist. 

Alina și Jorge s-au despărţit în termeni cât se poate de civilizaţi în momentul în care au simţit că drumul pe care erau decişi să îl parcurgă împreună nu mai era acelaşi. Blondina mărturiseşte că nu şi-a dorit să divorţeze, însă, la vremea respectivă nu a putut face mai mult să îşi păstreze căsnicia.

Alina şi Jorge pe vremea când formau un cuplu

Alina Laufer, despre divorţul de Jorge

În continure, soţia lui Ilan Laufer a dezvăluit că ea şi fostul partener au o relaţie bună de dragul fiicei lor. Blondina nu şi-a dorit niciodată ca tânără să îi simtă lipsa tatălui ei, astfel a făcut tot ce a putut pentru a petrece cât mai mult timp alături de acesta.

„Eu am făcut-o, într-adevăr, pe Karina de tânără și mă bucur foarte mult că am avut copil de tânără. Am avut o viață pe care nu ne-am ales-o noi, divorțul nu l-am ales, n-a fost ceva ce mi-am dorit. Pur și simplu ni s-a întâmplat, dar am încercat să-i ofer Karinei o viață în care să nu simtă că părinții ei sunt despărțiți, să aibă tot ce are nevoie acasă, să aibă o relație OK și cu tatăl ei.

Noi am avut o relație destul de civilizată între noi și după despărțire”, a mărturisit Alina Laufer într-un interviu pentru revista viva.ro.

Jorge ţine legătura cu fiica lui în permanenţă

Alina a ținut să precizeze că în perioada în care a locuit în America, fiica ei și a lui Jorge, Karina, a păstrat legătura cu familia fostului soț. Mai mult, adolescenta de 15 ani obișnuia să vină în România în fiecare vacanță pentru a petrece timp cu bunicii din partea tatălui.

„Karina se înțelege foarte bine cu tatăl ei acum, cum s-a înțeles, de altfel, și în trecut. Ei s-au înțeles foarte bine tot timpul. Între mine și Jorge pot să spun că e o relație normală, nu ne vizităm de sărbători”, a mai spus Alina Laufer, potrivit sursei citate.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 20 nov. 2023, 15:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă