EXCLUSIV | Alina Ceușan nu lasă nimic acasă, atunci când pleacă la filmările Love Island în Tenerife! Pe condiție a impus pentru PRO TV!

Publicat: 28 aug. 2023, 08:58 Autor: Dora Bazavan Vedete

Alina Ceușan debutează ca TV host într-un show de dating care va fi difuzat în curând la ProTV, „Love Island”.

Noua vedetă a postului ProTV, Alina Ceușan, e pregătită pentru noua provocare din viața ei. Sunt multe schimbări pentru diva instagramului la acest sfârșit de vară. Casă nouă în București, emisiune nouă și noi ipostaze în care cu toții o vom putea descoperi pe Alina Ceușan. Exclusiv pentru Ciao.ro, frumoasa blondă ne-a povestit cu cine pleacă la filmările din Tenerife, cum se menține în formă. Și cine e responsabil pentru renovarea apartamentului său proaspăt cumpărat în București.

Alina, cum ai primit această propunere din partea ProTV ului, de a deveni host Love Island?

M-am bucurat foarte tare pentru această propunere și cred că este un pas înainte în cariera mea. Televiziunea înseamnă ceva nou și o provocare pe care o primesc cu brațele deschise.

Alina Ceușan nu lasă nimic acasă, atunci când pleacă la filmările Love Island în Tenerife!

Ești destul de ocupată cu toate proiectele tale, faptul că ai acum și acest proiect TV, pe mână, cum se zice, cât de mult te va ține departe de casă?

Practic, noi lucrăm în Tenerife vreme de două luni cât durează filmările, deci voi pleca împreună cu Rock, nu va fi nicio altă schimbare în afară de faptul că am grijă de copilul meu într-o altă locație, cum face de altfel orice mamă în vacanță. (râde) Noi desigur nu suntem în vacanță, astfel că și Rock va merge la grădiniță acolo, va avea programul lui.

Ți-ai luat apartament în București! Crezi că o să simți nevoia să te muți aici definitiv sau deocamdată faci naveta Cluj – București?

Momentan planul nostru este să renovăm apartamentul pe care l-am achiziționat, după care, probabil, din luna ianuarie vom face această mișcare să stăm cele 10 zile promise mai aproape de București și de afacerea noastră de aici.

Începi procesul de tranformare a casei din București. În ce stil îți dorești să o renovezi și amenajezi?

Da, așa este, am început deja planurile de design. Sora mea se va ocupa de tot ceea ce ține de designul interior al apartamentului, știm în mare ceea ce ne dorim, dar multe lucruri sunt încă sub semnul întrebării pentru că ne dorim să păstrăm caracterul casei, dar în același timp să modernizăm, de exemplu, să punem încălzire în pardoseală și să venim cu altă compartimentare mult mai smart pe un spațiu relativ mic.

Pe condiție a impus pentru PRO TV!

Ești o mămică destul de implicată, fiul tău urmează să împlinească 3 ani! Cât de mult timp reușești să petreci cu el? Weekendurile sunt doar pentru familie? Reușești să te detașezi mai mult de telefon?

După cum poate știți, sau dacă nu, vă spun eu acum, de cele mai multe ori cei care lucrează în industria de entertainment nu prea au weekend-uri libere, așa că încercăm să folosim timpul liber pe care îl avem la dispoziție, fie el și la mijlocul săptămânii. Spre exemplu, săptămâna trecută, marți și miercuri, am fost în vizită la bunici cu Rock. Întâmplarea a făcut că era și perioada de sărbătoare – cu zile libere – însă de cele mai multe ori ne relaxăm în timpul săptămânii. Atunci când avem ocazia, desigur, blocăm weekend-urile pentru familie. Este o rezoluție pe care am făcut-o la început de an și mă bucur că m-am ținut de ea.

Ai o siluetă de invidiat! Care sunt regulile după care te ghidezi atunci când vine vorba de alimentație? Ce îți refuzi deși ai vrea să mănânci? Cât de strictă ești cu tine din acest punct de vedere?

În primul rând merg de trei ori pe săptămână la sală și încerc să am o viață cât mai echilibrată, fără excese. Încep de fiecare dată cu o salată, lucru care ajută extrem de mult, chiar dacă poftești prăjeli sau alte cele. Sunt și norocoasă pentru că dulciurile nu mă prea interesează.

Pentru fetele care te urmăresc și te admiră, care vor să arate ca tine, în ce constă meniul tău zilnic și, mai apoi, ritualul tău de îngrijire?

Îmi încep dimineața cu o cafea bună, făcută la mine acasă sau la birou, și un mic dejun servit preferabil în familie, dacă se poate. Mic dejun care, de cele mai multe ori constă în ouă cu avocado, salate, legume, cât mai divers și colorat. La prânz de cele mai multe ori nu mai apuc să mănânc, însă dacă aș putea aș opta întotdeauna pentru o supă sau o ciorbă. Iar seara, de cele mai multe ori, gătim în familie sau ieșim în oraș, moment în care, la fel, încep cu o salată după care cu ce-mi doresc eu.

Suplimentele sunt și ele o parte importantă din dieta mea și cred că e mai bine să prevenim decât să tratăm astfel că încerc să iau toate vitaminele posibile și imposibile, bineînțeles, cele potrivite pentru corpul meu și stilul meu de viață.

Ai fi participat la un format TV precum “Love Island”? Îți aduci aminte prima îndrăgosteală?

Mi se pare un format super cool, fresh, efervescent și da, cred că aș fi participat și eu la un astfel de show, dacă ar fi fost o oportunitate la momentul respectiv. Din perspectiva actuală, nu pot cântări la fel de bine situația având în vedere că sunt într-o relație stabilă de mai bine de 11 ani.

Publicat: 28 aug. 2023, 08:58 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă