Alin Oprea și-a surprins logodnica, de ziua ei, cu un cadou ”lacrimogen”! Ce mesaj i-a transmis Medanei

Publicat: 14 dec. 2021, 21:52 Autor: Dora Bazavan Vedete

De când a întâlnit-o pe Medana, Alin Oprea o ține într-o veselie totală și o petrecere! Artistul este mereu cu zâmbetul pe buze și fericirea i se citește pe chip. Imediat după ziua lui și împlinirea celor 50 de ani, Alin a mai avut un motiv de sărbătoare.

După ce Medana l-a sărbătorit pe scenă, la un concert important pentru el, a venit și rândul ei. Alin îi dedică melodii pe bandă rulantă în concerte, iar pe 10 decembrie a sărbătorit-o într-un mare stil. Pozele cu ei doi vorbesc de la sine!

Dacă mi-ați cunoaște sufletul, ați ști că și-a găsit jumătatea. Dacă mi-ați asculta inima, ați auzi că ea bate în ritmul dragostei. Dacă m-ați putea atinge, ați simți cât de fierbinte este flacăra iubirii. La mulți ani binecuvântați, Medana, înger cu suflet de copil. Ești totul pentru mine”, i-a mărturisit public Alin Oprea.

Medana: ”Cuvintele nu pot exprima emoția trăită de mine”

Cei doi iubiți, care își spun deja soți, deși nu știm cu certitudine dacă s-au căsătorit sau nu în secret, trăiesc o dragoste ca în povești. De când s-au cunoscut, totul le merge strună și nu se mai satură de gesturi și declarații romantice. Semn că iubirea lor și relația este mai frumoasă ca niciodată.

Se pare că nici Medana, jumătatea perfectă a lui Alin Oprea nu se lasă mai prejos. Și ea se întrece cu iubitul său în mărturisiri și declarații.

Dacă ești piatră, fii magnet. Dacă ești plantă, fii simțire. Dacă ești om, fii iubire. Așa că eu aleg să răspund iubirii voastre cu iubire, prețuire și recunoștință pentru toată dragostea pe care mi-ați oferit-o ieri și care mi-a umplut sufletul de bucurie. Cuvintele nu pot exprima emoția trăită de mine, dar vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru felul în care mă răsfățați și alintați. Și cum locul meu preferat se află în inima bărbatului iubit, eu vă doresc tuturor să aveți parte doar de IUBIRE și apreciere din partea omului drag!”, a spus, la rândul ei, Medana.

 

 

Publicat: 14 dec. 2021, 21:52 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă