Alin Oprea nu renunță la plăcerile sale! Pentru ce a scos artistul din buzunar 5000 de euro

Publicat: 31 Oct. 2020, 14:45 Vedete
Alin Oprea nu renunță la plăcerile sale! Pentru ce a scos artistul din buzunar 5000 de euro

Alin Oprea s-a schimbat radical în ultima perioadă. Atât la nivel fizic cât și pe plan personal artistul a făcut schimbări majore, însă nu vrea să se oprescă aici. Recent, cântărețul a apelat la o intervenție pentru care a scos din buzunar aproximativ 5000 de euro.

După mai bine de 22 de ani de căsnicie, Alin Oprea a divorțat de partenera lui, dar se pare că îi este mult mai bine așa. Fostul component la trupei Talisman și-a găsit repede alinarea în brațele altei femei, pentru care face din ce în ce mai multe eforturi ca relația să fie una aproape de perfecțiune.

”Timp de 30 de ani am purtat niște plete superbe”

De câteva luni Alin Oprea trece printr-o serie de schimbări radicale, iar ultima intervenție pe care și-a făcut-o este implantul de păr. Artistul a recunoscut că își dorea de foarte mult timp să facă acest lucru, mai ales că toată lumea știe că atunci când a devenit cunoscut în industria muzicală din România avea niște ”plete superbe”, după cum a declarat chiar el.

”Motivul pentru care am hotărât, în sfârșit, să apelez la implantul de păr, a fost acela că întotdeauna am iubit să am păr. Și știți foarte bine că timp de 30 de ani am purtat niște plete superbe la început și mai puțin superbe spre final, pentru că și datorită faptului că am avut părul lung și poate nu am avut întotdeauna grijă așa cum ar fi trebuit de el, s-a rărit, s-a slăbit și nu mai arăta exact cum trebuia”, a zis Alin pe rețelele de socializare.

”Am avut în gând de mult să fac lucrul asta, dar niciodată nu am avut încredere în tehnologia cu care se făceau implanturile până acum, însă această metodă pe care doctorul o folosește, în care se extrage fir cu fir și se implantează fir cu fir, mi se pare una foarte serioasă și e prima metodă în care am încredere 100%!”, a mai spus el.

Publicat: 31 Oct. 2020, 14:45 Vedete
Pe aceeași temă