Alin Oprea de la ”Talisman” s-a reprofilat. Ce s-a întâmplat cu banii artistului pe care i-a câștigat de-a lungul carierei

Publicat: 06 Nov. 2020, 12:26 Vedete

Alin Oprea, solistul de la ”Talisman” în vârstă de 48 de ani, trece printr-un divorț, după ce el și Larisa s-au separat după 22 de ani de mariaj și 23 de ani de relație.

Artistul susține că ceea ce a fost de arătat, a arătat. Alin Oprea spune că problemele care nu se pot rezolva amiabil se vor rezolta în instanță.

„De aproape două luni am intrat din nou în silenzio stampa, din dorința de a nu mai provoca suferință celor apropiați, inclusiv mie, prin continuarea expunerii publice a dramei prin care trece familia noastră, dar și din respect pentru publicul formației Talisman, care mă vrea pe scenă, nu în monden. Am considerat că am spus, arătat și demonstrat suficient, urmând ca toate problemele ce nu se pot rezolva pe cale amiabilă, să se tranșeze în continuare în instanță”, a spus artistul, arată Click!.

Alin Oprea: ”Iubita mea a fost și este în continuare aproape de mine”

Artistului i-a fost blocat accesul la banii pe care i-a câștigat de-a lungul carierei sale. Mai mult decât atât, rupe tăcerea despre informațiile apărute în media conform cărora ar fi în sapă de lemn. Adevărul este că Alin Oprea locuiește într-un apartament închiriat din București și are cum să se descurce din punct de vedere financiar. De asemenea, iubita lui este alături de el.

„Chiar dacă mi-a fost blocat accesul la banii câștigați în 25 de ani de carieră cu Talisman, nu am ajuns nici chiar la sapă de lemn, așa cum se speculează în media. Da, stau într-un apartament foarte frumos, închiriat în centrul Capitalei, pe care îl achit din venituri proprii. A trăi pe banii altuia, ar fi lipsit de DEMNITATE pentu mine. Iubita mea a fost și este în continuare aproape de mine în toată această perioadă foarte grea pentru mine, atât sentimental, cât și moral. Chiar dacă ea și-a arătat în nenumărate rânduri disponibilitatea de a mă sprijinii și material, pentru că ar avea resursele necesare, am refuzat categoric să accept această propunere, pentru că mă consider un bărbat puternic, demn și independent.

Nu am fost și nu voi fi niciodată un neputincios. Ar fi rușinos și înjositor pentru mine să ajung să trăiesc pe banii altuia, deci așa ceva este imposibil să se întâmple. Chiar dacă situația mea financiară în această perioadă nu este una de invidiat, cum de altfel, din cauza acestei pandemii cred că prea puțină lume se mai poate lăuda cu succese financiare, am câteva activități din care îmi câștig o existență decentă, frunoasă, activități care mă împlinesc atât din punct de vedere profesional cât și material”, a spus artistul.

Sursă foto: Captură video youtube emisiune ”XNS”

Publicat: 06 Nov. 2020, 12:26 Vedete
Pe aceeași temă