Alimentul minune pentru cei cu glicemia ridicată: „La fiecare masă este foarte bine pentru sănătate”

Publicat: 07 dec. 2023, 14:27 Autor: Hermina Hagianu Life
Alimentul minune pentru cei cu glicemia ridicată: La fiecare masă este foarte bine pentru sănătate

Dorel Vișan a fost recent invitat în cadrul unui podcast, acolo unde a dezvăluit ce alimente îl ajută să se menţină în formă. Celebrul actor în vârstă de 86 de ani a oferit sfaturi preţioase celor care se confruntă cu probleme de sănătate, mai exact oamenilor cu glicemia ridicată. Iată ce nu îi lipseşte aproape niciodată din meniul zilnic.

Renumitul artist Dorel Vișan a ajuns la vârsta de 86 de ani şi reuşeşte să se menţină într-o formă fizică de invidiat. Actorul recunoaşte că are foarte multă grijă la alimentaţie pentru a evita vizitele în cabinetele medicilor.

Alimentul minune pentru cei cu glicemia ridicată

Actorul Dorel Vișan, în vârstă de 86 de ani, a fost invitat în cadrul unui podcast, acolo unde a vorbit despre obiceiurile pe care le are, mai ales când vine vorba despre mesele zilnice.

De o bună perioadă, artistul s-a mutat la țară, iar această schimbare i-a oferit posibilitatea de a-şi cultiva singur fructele şi legumele pe care le mănâncă.

Actorul transmite că dacă ne dorim o schimbare în viața noastră, trebuie să eliminăm total alimentele dăunătoare, pline de aditivi, astfel, chiar dacă nu putem cultiva personal legume, ar trebui cel puțin să evităm mâncarea procesată.

Dorel Vişan: „În toți anii ăștia nu am fost niciodată răcit”

În continuare, actorul Dorel Vişan a oferit un sfat preţios pentru toţi care se confruntă cu glicemia crescută.

„Mănânc foarte multă ceapă, ceapa scade glicemia. Cei care au glicemia ridicată, dacă mănâncă ceapă sub orice formă… de exemplu într-o săptămână trebuie să mănânce ceapă de trei ori pe zi, la fiecare masă este foarte bine pentru sănătate.

Ceapa este mai acceptabilă și dacă mănânci după (ce mănânci ceapă – n.r) o frunză de pătrunjel… dispare mirosul ei. În ceapă este o substanță care revigorează celulele pancreatice… asta poate fi explicația. Eu mă ocup de 25 de ani cu asta, fac și sirop de ceapă, iar în toți anii ăștia nu am fost niciodată răcit”, a spus actorul, în cadrul podcastului moderat de Adina Alberts.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 07 dec. 2023, 14:27 Autor: Hermina Hagianu Life
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă