Deși a născut recent, Gina Chirilă arată impecabil și gata să cucerească podiumurile de modă pe care a defilat de-a lungul timpului. Frumoasa blondină a dezvăluit care este secretul siluetei sale.
Gina Chirilă a devenit recent mamă. Pentru că multă lume este convinsă că Gina a ținut diete pentru a arătat atât de bine după sarcină, ea a decis să pună capăt zvonurilor.
„Nu, n-am ținut nicio dietă anume. Am mâncat normal, nu exagerat, însă încercam să îi dau Katiei vitaminele necesare din alimente”, a explicat blondina.
Totodată, soția lui Bogdan Vlădău a subliniat că este norocoasă și că genele ei au contribuit la recuperarea rapidă după sarcină. Gina a recunoscut însă că a existat un aliment de care nu s-a putut ține departe în timpul sarcinii: „Am mâncat foarte mulți morcovi în sarcină. Am simțit nevoia, cred că mâncam în fiecare zi șase morcovi, erau delicioși. Mi-era mereu poftă. Și pepene roșu, pe final”.
Gina a povestit că în primele patru luni de sarcină, a avut grețuri des și a ajuns chiar la perfuzii. Cu trecerea timpului lucrurile au redevenit normale ba chiar, spre uimirea tuturor, a decis să nască la un spital de stat.
„Grijile mele au fost legate de naștere în sine, pentru că inițial nu știam cum vor fi lucrurile”, a zis ea. „Am născut la un spital de stat, la Giulești. A fost foarte OK. Doamna doctor Andreea Velișcu mi-a făcut o operație impecabilă, nu am avut nicio complicație, după trei zile am plecat. S-au comportat toți cu mine perfect, a fost mai bine ca la privat. Multă lume m-a întrebat cum de am curajul să nasc la un spital de stat, însă am avut eu un presentiment și a fost exact așa cum mi-am dorit”, a povestit modelul.
Gina a trecut printr-o operație de cezariană, dar a reușit să se ridice din pat după prima zi: „Am tras de mine și m-am ridicat din prima zi din pat, am purtat și port un corset recomandat de medic”.